Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27jun/111

De kleurmuizen hebben supermooi nieuw huis

Vandaag vertrok Johannes al vroeg naar Amsterdam, ik had niet zoveel zin om er al uit te gaan was ook nergens voor nodig dus bleef ik lekker tot half 9 liggen.
Na opstaan dieren verzorgd, lekker even op Twitter, Hyves geweest en uiteraard ons forum.
De bedden afgehaald die in de wasmachine en dan maak ik ze vanuit de droger vanavond direct weer op , lekker makkelijk komt geen kast aan te pas.
Yvonne kwam even langs want ze heeft de kippen weggebracht, het hok is weggehaald uit de tuin en nu had ze nog houtmot, hooi over en die kreeg ik en daar zijn we weer blij mee.
Gezellig even in de tuin zitten kletsen en daarna ging ze weer naar huis, ik moest toen wat telefoontjes doen.
Het is heel erg heet vandaag, mijn voeten houden vocht vast en ik zie ze groeien en ze doen allemensen zeer, dus extra vochttablet ingenomen maar helpt nog niet echt.
Ik ben toen oud papier gaan scheuren voor in de oud papier container, garage beetje aan kant gemaakt en gezogen.
Mijn moeder en Loes kwamen even langs om de elektrische fietsen te testen maar ik had geen fietspomp dus niet echt slim, maar wel even heel gezellig meteen wat afgesproken voor vrijdag, de smurfdag 2011.
Toen zij weg gingen zijn we gaan eten en begonnen met het muizenhok dat we hebben gekocht in elkaar te zetten pfff dat was nog niet zo simpel, maar ok avondvullend programma en nu staat het in elkaar en zitten onze lieve 9 kleurmuisjes erin en de katten er bovenop.
Zal morgen eens kijken of ik er mooie foto van kan maken, maar ze rennen nu vrolijk rond en we hebben bovenin een ledlamp geplaatst voor sfeerlicht en dat staat echt geweldig.
Toen snel de voortuin even flink gesproeid en dan is de avond al ruim om en ga ik nu heel snel omkleden en proberen te slapen ben nog onrustig door het moeilijke gedoe met dat hok en de houtdingen erin krijgen.
Dat was namelijk erg lastig te zien op tekening en we dienden het een paar keer aan te passen maar ja het is gelukt.
b_3484_thumb
Dit is foto van de verkoper, maar er komt nog wel een foto van ons

 

smurf2.
nog 4 nachtjes tot Smurfdag 2011!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een mooi hok!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.