Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26jun/111

Laatste keer Lianno terug brengen na een weekend

Vanmorgen op tijd opgestaan en de zon scheen heerlijk en zomaar uit het niets werd het een bloedhete dag.
We zijn na het ontbijt even naar de Intratuin gegaan boomschors halen voor de voortuin, want we kwamen tekort voor in het rozen vak.
Meteen kochten we 5 hele mooie Hortensia’s en die zijn bedoeld voor vak 3 het laatste vak, langwerpig over de hele breedte van de de tuin.
Johannes en Lianno zijn toen in de tuin bezig geweest, Lianno haalde meteen wat onkruid weg en ik zat in de schaduw gezellig mee te kijken, Johannes plaatste de Hortensia’s.
Nu zijn alle drie de vakken gevuld, alleen bij de Hortensia moet nog boomschors en er moeten nog buxus plantjes komen voor langs dat pad, stuk of 40, maar goed volgende week de rest.
Ergens in juli komt dan de nieuwe bestrating en in augustus de buxus plantjes tussen de buren hun parkeerplek en die van ons en dan is het klaar.
PICT0001PICT0002PICT0003PICT0004
De dag vliegt zo snel om, ik maak een lekkere lunch brood met gebakken ei en dan de was binnen halen, Lianno ruimt zijn kamer op en tja dan is het tijd voor de laatste keer brengen we Lianno naar Zeist terug, zijn groep.
We kletsen daar gezellig, drinken koffie en nemen afscheid van deze leiding die we niet meer zullen zien en dan rijden we terug naar Lelystad.
Even pitstop bij de AH en door naar huis, eten dan sproeien aan de voorkant want het was erg heet vandaag, maar geen probleem we hebben daar nu ook een kraan en dus zo gedaan.
Johannes wiedt nog even de rest van het onkruid en ik help een klein beetje mee en dan kijken we tv.
Vodafone onze provider van de mobiele telefoon is momenteel erg slecht, ik baal er van sinds vrijdag is mijn bereik nul komma nul en ben ik dus mobiel gewoon onbereikbaar op een paar minuten na dat er een netwerk beschikbaar is.
Ik heb gebeld met de helpdesk maar  rare tonen en geen gehoor en als er dan eindelijk een lijn is dan werken ze niet in weekend, op Twitter zitten posten want ik heb al vaker geklaagd afgelopen maand dat het slecht is maar ja nu is het gewoon echt weg….afwachten maar weer maar er zijn in ieder geval geen storingen of werkzaamheden en dus heb ik ook geen idee he tis gewoon shit!
Nu ga ik eerst maar eens lekker naar bed en morgen zien we wel weer.

Boersmurf

nog 5 nachtjes tot Smurfdag 2011!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. lieve moon, johannes en lianno,
    nog 1 keer heen en dan nooit meer terug.houd moed deze week
    veel liefs yvonne.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.