Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23jun/112

Gewoon donderdag met pijnlijk lijf

Vandaag niet veel gedaan in de ochtend hadden we iemand van pleegzorg op bezoek die kwam al om 9 uur en was er tot bijna 12 uur.
Daarna snelle lunch en Johannes naar Amsterdam.
In de middag wat telefoontjes gedaan en gehad Nienke, Twil, oude buurtjes en jawel er zijn bewoners voor ons oude huis.
Yvonne kwam langs en bracht voor de laatste keer verse eieren van haar kippen, de kippen zijn nu op de kinderboerderij, ook had ze de asbak van mijn vader bij zich oftewel mijn erfstuk en daar ben ik erg blij mee.
Hij staat hier bij hem op de foto, het is er een op standaard met mooie mozaïek en hij stond altijd naast mijn vaders stoel en dus vanaf vandaag naast mijn stoel.
pa
De dag was toen al snel om, ik ben erg moe en heb gisteren iets verkeerds gedaan en heb nu dus weer last van linker schouder/sleutelbeen en dat is echt pijnlijk met opdrukken bij opstaan en dingen oppakken.
Het zal wel weer over gaan maar met de slijmbeursontsteking, in linker heup, de muisarm/tennisarm rechts en mijn onderrug wordt ik nu echt een soort oud dammetje.
Verder wat actualiteiten programma’s gekeken en tja Geert Wilders is vrijgesproken dus nu wordt het in Nederland een tsunami van mensen die de grens opzoeken van de mening uiten en er zal een nieuwe manier van communicatie gaan ontwaken, zeggen wat je denkt zonder na te hoeven denken en gewoon maar doen ongeacht wat de gevolgen zullen zijn voor de gevoelens van de ander, klinkt hoopvol of niet? (sarcastisch bedoeld uiteraard)
Zo en nu ga ik snel douchen en bed in, morgen weer een dag.

smurf1

nog 8 nachtjes tot Smurfdag 2011!

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Mooie herinnering aan je vader heb je gekregen! Hopelijk gaat het snel beter met je, want ik kan me voorstellen dat je veel pijn hebt

  2. Wat lief dat je de asbak hebt gekregen, een bijzonder erfstuk. Veel sterkte en beterschap!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.