Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19jun/111

Lianno weer terug naar de groep

Vanmorgen op tijd opgestaan, lekker aan het ontbijt en tja het was weer erg slecht weer, veel regen en hele harde wind en dat maakte het erg koud.
Alle drie waren we dus niet echt meer geïnteresseerd om naar de Oldtimer dag te gaan hier in het centrum.
Lianno speelde eerst op zijn kamer en later op de Wii, Johannes was met wat werk bezig en tussendoor steeds even in de voortuin.
Hij heeft de grote heg gesnoeid, en een stukje buxus haag verplaatst eens kijken of dat wil overleven.
Ik ben zelf heel druk geweest in ons prijsvragen forum en dat was ook wel weer eens nodig en ik heb ook wat tijd op de Wii gespeeld met Spyro, die is verschrikkelijk moeilijk en heel anders dan vroeger.
Er zijn nu heel veel lelijke monsters je moet erg veel vechten en dat vind ik helemaal niet leuk om te doen.
Al snel was de dag om en was het tijd voor Lianno om naar de groep terug te gaan, hierna nog een keer halen en brengen en dan alleen nog een keer halen en nooit meer terug zei Lianno.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nu ook wel een beetje zat van wordt steeds op en neer te rijden, het is tijd dat hij komt en gewoon blijft.
Maar goed komende weekend nog een keer heen en weer en dan is het zover en wij tellen allemaal af naar 1 juli.
Vandaag is het Vaderdag en daar heb ik best wat moeite mee gehad vandaag en dat ondanks dat ik normaal niet zoveel doe met die dagen want ik ben van mening dat je er gewoon altijd moet zijn en niet alleen die ene dag maar en de rest van het jaar alleen wanneer het uitkomt.
Nu hoefde ik niet te kiezen wat ik zou doen, de keuze was al gemaakt en daar had ik dus wel moeite mee, maar goed het forum en hard werken eraan gaf afleiding en het was verder een prima dag.
In de avond hebben wij eerst lekker gewokte groente gegeten en toen samen tv gekeken en ook samen even Spyro gedaan en Johannes kan dingen die ik niet kan en ik kan dingen die hij niet kan en samen komen we heel ver zo te zien, je kan trouwens ook samen en tegelijk spelen dat gaan we van de week eens proberen.
Nu is het weer laat en de hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. lieve moon en johannes,
    nog even door die zure appel bijten en dan hebben jullie rust wat halen en brengen betreft. 😉


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.