Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18jun/110

Nieuwe games voor de Wii & op bezoek bij oude buurtjes

Heerlijk uitgeslapen vanmorgen tot een uur of 10 en Lianno was lekker aan het spelen op zijn kamer, toen hij ons hoorde zei  hij leuk zo dit hadden jullie echt verdient even uitslapen, lief hé?
Lekker samen aan het ontbijt en he tis erg slecht weer, regenbuien, harde wind en dus gaan we in huis aan de slag, dieren goed verzorgen en bakken goed schoonmaken.
Lianno en ik mesten zijn kamer uit, zo langzaam aan komt er steeds meer hierheen en dat moet ook want nog maar twee weken voor hij hier woont, maar ja zijn kamer raakt overvol dus vandaag hele boel opgeruimd en uitgezocht en nu is zijn kamer echt super netjes!
Lianno speelde nog even op de Wii, ik heb 3 nieuwe spelletjes gekocht  in de uitverkoop Vacation Isle Beach Party, Hasbro Family Game Night en  Spyro Dawn of the Dragon de laatste zal ik als eerste zelf alleen spelen en de rest allemaal.
g_vacation_beach_party_wii  canhiaacl  Spyro_DOTD_Wii_2D_Boxshot_FINALboxart_160w
Spyro is erg pittig maar ik zal er wel uitkomen met de tijd, ik ben dol op het spel op de Playstation en Game Cube, maar op de Wii is toch wel even iets anders.
In de middag gaan we naar de oude buurtjes even de nieuwe printer brengen en instaleren, die zijn dus weer helemaal blij, Lianno kreeg een heerlijk ijsje en we dronken gezellig koffie en het was als vanouds op de Kustrif.
Toen weer naar huis en lekker tv kijken en eten gemaakt, we aten gebakken Kibbeling met verse sla, tomaat, komkommer en Feta en het was heerlijk.
Lianno keek terwijl ik probeerde Spyro te spelen hij kent het spel dus al van de groep, tja kinderen zijn er ook slimmer mee maar goed daarom speel ik het nu en als ik klaar ben mag hij zich uitleven anders hoef ik niet meer na te denken want Lianno helpt graag en zegt dus alles meteen voor en dan is het niet meer zo leuk, maar geen probleem er zijn 28 andere spellen op de Wii die hij wel kan speen dus keuze genoeg hoor.
Ondertussen heeft Johannes vak 2 van de voortuin tussen de hevige regenbuien door leeg gehaald.
Ook hebben we de wimpel uit de vlaggenmast gehaald, teveel herrie  heel de tijd met deze harde wind, maar goed dat vind ik niet zo erg de vlag kan er wel in die heeft geen houten stokje, dus ik zal de wimpel aanpassen zodat het niet zo hard geluid meer zal maken.
Lianno is gaan douchen en naar bed gegaan, wij keken nog wat tv en nu is het weer bedtijd, morgen is het Vaderdag en ik deed er nooit zoveel mee, ik heb niets met dat soort enkele dagen je moet er gewoon elke dag zijn, maar nu is het anders en dat komt uiteraard omdat dit de eerste keer is dat ik niet kan kiezen of ik er nu wel iets of niets mee wil doen, mijn vader is er niet meer en de keuze is dus al gemaakt voor me, vreemd gevoel.
Okay we zien morgen wel nu ga ik even roken terwijl het buiten hard onweert en waait en dan lekker douchen en bedje in.


Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.