Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17jun/110

Gefeliciteerd Inge!

Vandaag begin ik het log met een felicitatie, Inge gefeliciteerd met je verjaardag maak er maar een hele leuke dag van.
Vroeg op want jawel vandaag komt Sjoerd weer voor het eerst na zijn vakantie, heerlijk hij is het laatst geweest 23 april.
We hebben heerlijk koffie gedronken, lekker bij  gekletst en er was genoeg te vertellen uiteraard en hij heeft meteen heerlijk in het huis gewerkt, ben blij dat hij er weer is.
Johannes werkte thuis en had het zoals vaak heel erg druk en werkte hard door en ik rommelde gewoon wat, verzorgde de dieren en genoot van de zon die er even was.
Ik kreeg post van de NUON de afrekening  en daar ben ik het helemaal niet mee eens, maar goed we zullen zien want de eindstand is opeens 1170 kwh  meer en dat is erg veel eurocentjes.
Vandaag ook lekker met Nienke gebeld en bij zitten kletsen, wij kunnen heel lekker lang bellen en over echt alles praten gewoon super fijn.
Yvonne heeft iets meer duidelijkheid van de arts over haar heupen en knie, maar in augustus weten we alles pas echt zeker dus we zullen het zien, maar het komt neer op versleten heupen en knie.
Laten we hopen dat het allemaal mee gaat vallen bij grondig en nader onderzoek.
Verder wilde ik andere oplossing voor de muizen, die zitten nu in gerbil kooi en daarvoor in een aquarium met hout en gaas erop.
gabri60 
Ik heb nu een hok op standaard dus hij komt dan hoger uit en is van metaal met glas aan een kant en er zit allemaal  hout in voor klimmen en slapen.
Buiten dat het nu op standaard komt zodat ik er makkelijker bij kan dan een bak op de grond is deze bak ook 20 cm groter alle kanten op (HXBXD), meer ruimte dus.
Ik ben benieuwd hoe de dames het zullen vinden, ze zijn op dit moment een groepjes van 9 lieve dames in allerlei kleuren, met verschillende leeftijden en handtam  maar wel vliegensvlug.
b_3484 s_3586
De dag vloog zo om en toen zijn we naar Zeist gegaan Lianno halen voor het weekend en die heeft dit keer al avondeten op de groep gehad.
Thuis gekomen ging Lianno douchen even kletsen en naar bed, Johannes en ik moesten nog even wat eten en dat was wel erg laat maar ja was even niet anders.
Nog wat tv gekeken en zitten kletsen en op msn met Ina die net terug is van vakantie en Johannes belde toen zijn zus nog even om ff bij te kletsen.
Nu is het al weer bijna 23.45 uur en ik ga nu stoppen en snel naar mijn bed, morgen weer op tijd op en ik heb echt slaap nodig, maar ben nu even niet zo precies (normaal zeker 8 uur slaap per nacht) om vroeg te gaan want ik slaap momenteel erg slecht, veel dromen, veel wakker en onrustig end at gaat vanzelf wel weer voer, maar ik heb dan minder haast om te gaan slapen.

Lieve San & Maup
gedicht-27

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.