Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16jun/110

Op bezoek bij de oude buurtjes

Vanmorgen op tijd op gestaan en Johannes vertrok naar Amsterdam.
Ik rommelde in huis, deed de dieren, de was en ging nog even op pc rommelen, er waren weer problemen op facebook en dat ben ik zat dus alles gestopt en facebook opgeruimd, alle mensen bedankt voor het spelen maar ik ben er klaar mee.
Als ik nu wil spelen speel ik op account van Johannes die games doen het wel voor zolang het duurt.
Na de lunch ben ik met de Canta op pad gegaan, lekker droog door de harde regen eerst naar de ING en toen naar de buurtjes op de Kustrif.
Ik heb de pc nagekeken en de printer, maar helaas is de printer overleden dus kon ik niet veel meer doen, wel gezellig koffie gedronken en de middag zitten kletsen.
Ik zag dat ze bij ons oude huis de oprijplaten hebben verwijderd en dat HandyClean het huis ging schoon maken, geeft je niet fijn gevoel als je uren aan het poetsen bent geweest en dat de woningbouw dan een bedrijf in huurt dat bekend is voor ontsmette van vervuilde woningen.
Maar goed toen men eindelijk halverwege mei de woning aanbod aan nieuwe mensen moest je een CIZ verklaring hebben en 47 reactie niemand geschikt, toen boden ze hem als gewoon huis aan 101 reactie en nog steeds geen nieuwe huurders, klopt geen moer van volgens mij maar ja is niet mijn probleem meer.
Ze slopen nu een compleet goed aangepast huis omdat er geen gehandicapten zouden zijn  nou ja weggegooid geld maar daar zijn de overheid en gemeentes in dit land hele goed in dat blijkt maar weer.
Daarna naar huis gegaan, was gevouwen en de cavia’s een schone bak gegeven en Johannes at niet thuis  dus at ik in mijn eentje lekker bij de tv en mijn soap serie.
Rond half 11 was Johannes thuis nog even zitten kletsen en nu gaan we snel douchen en bed in, morgen weer vroeg op.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.