Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15jun/110

Infuus@home & Annet bedankt voor de cadeaubon!

Vanmorgen kwam ik wat laat uit bed, had wederom een slechte nacht achter de rug en blijf maar denken dat het wel overgaat.
Johannes was thuis aan het werk en heeft het zoals meestal erg druk.
Ik rommel in huis, en zoek de krat speelgoed van Lianno uit er zit echt van alles in en is nu gesorteerd en opgeruimd.
Ondertussen heb ik nog steeds problemen met mijn mobiel de Nokia N97, ik kan mijn arm niet lang omhoog houden en bel dus via bluetooth oortje, wat ook wel handig is want dit is best grote en zware telefoon.
Nou heb ik al verschillende oortjes geprobeerd op advies Nokia en winkel en elke keer keert het probleem terug, terwijl de oortjes prima werken op Johannes zijn Nokia.
Hij doet echt vaag geeft ongevraagde geluidjes, je hoort dan weer geen belsignaal en als je die niet hoort neem je niet op, dan verbreekt hij steeds weer verbindingen,  bluetooth doet gewoon erg moeilijk en de kwaliteit van oortjes zijn prima dat blijkt omdat ze op alle andere telefoons het wel doen kortom de Nokia N97 die ik sinds november 2010 heb, is het probleem.
Heb de winkel en provider al benadert en nu ook het forum van Nokia gebruikers en schrok wel even van hoeveel mensen dit zelfde probleem hebben, nou ja ik heb dus nu de oude telefoon van Johannes maar gepakt de Nokia E61.
Prima telefoon en het enige wat ik dus even niet meer heb is whatsapp want die werkt er niet op, Johannes zijn abonnement loopt in september af en dan nemen we ander abonnement en dan mag ik een telefoon kiezen van hem die van hem doet het nog perfect namelijk.
Goed na dit alles heb ik dus de oude info op nieuwe telefoon gezet en moet nu alleen mijn adresboek weer helemaal bijwerken.
Jop kwam voor infuus end at ging weer prima, dit keer was het laat infuus dat kwam even beter uit en dus rond 20.45 uur was ik klaar.
Yvonne kwam even langs met een mooie foto van mijn vader, ik heb namelijk van een freak een code gekregen voor een canvasdoek en daar wil ik die foto op hebben, maar he tis uiteindelijk een andere foto geworden en niet op canvas maar op aluminium en in sepia effect dat is nep oud en ik ben erg benieuwd hoe mooi die zal worden.
Alu_Hond

Stoer& Eigentijds
Uw foto wordt geprint op licht geborsteld aluminium, waarbij de textuur van aluminium zichtbaar blijft. Dit geeft uw foto een bijzonder, modern en metallic effect. Het zonlicht heeft een verrassend effect op uw foto, vanuit welke hoek u ook kijkt. Maar door het aluminium kan uw foto niet verkleuren. Ook is uw foto watervast, waardoor het ook geschikt is om buiten op te hangen

Geen lijst nodig
Dit type aluminium, met een dikte van 5 mm, is van nature zo mooi afgewerkt dat het geen lijst behoeft. Uw foto komt nog beter tot zijn recht en middels ons bevestigingssysteem lijkt het alsof u foto aan de muur zweeft. En dat geeft een schitterend ruimtelijk effect!

Dus nu ben ik erg benieuwd hoe die eruit komt te zien, het is in ieder geval iets unieks vind ik.
Goed we zullen het zien het is besteld en nu wachten we vol spanning af, in ieder geval wil ik heel graag  Freak Annet bedanken voor het zomaar cadeau geven van deze waardebon, bedankt Annet!
Yvonne ging na de koffie weer naar huis en wij onder de douche en nu snel naar bed he tis alweer laat.

San ik denk aan je een hele dikke knuffel!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.