Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9jun/110

Leuke donderdag

Vannacht slecht geslapen nu viel ik redelijk snel in slaap maar vanaf half 3 heb ik weer wakker gelegen en dus om half 7 er maar uit gegaan.
Nu ben ik dus moe, ik heb te weinig slaap zo maar ja is niet anders, zie wel hoe ver ik kom en anders vanmiddag maar even plat.
Herris kwam al vroeg met de auto voorrijden en samen naar Yvonne gegaan ik heb daar 2 elektrische fietsen opgehaald waarvan een onderhoud nodig heeft en de ander rijklaar is en ze had 2 metalen tonnen daarin kan dierenvoer bewaren zo voorkom je muizen.
Thuis gekomen met nichtje Nienke gebeld en tja wij zijn echt kletskoppen, want we hebben tot een uur of 12 zitten kletsen over van alles  en nog wat en ondertussen op de pc bezig, katten zoeken want het begon heel hard te regenen, maar ja Kuifje bleef buiten en was dus helemaal doorweekt pffff.
Daar werd ik niet vrolijk van Kuifje heeft veel klitten en ik ben de hele week elke dag eens tuk bezig om die eruit de knippen, borstelen en plukken en als zijn haar nat wordt krult het heel erg en klit het des te meer, tja hij heeft half lang haar en  is niet bang voor regen of water.
Na de gezellige bel ronde met Nienke snel wat gegeten en toen huisje gedaan, was aangezet en wat op internet gerommeld, daarna NCIS gekeken die had ik opgenomen.
Toen belde Yvonne ze zou nog even langs komen als ze naar het ziekenhuis is geweest, ze moet foto’s laten maken ze vrezen namelijk dat haar knie en heup versleten zijn, spannende dagen dus voor Yvonne want dinsdag krijgt ze pas de uitslag, sterkte Yvonne!
Mijn moeder kwam ook langs en reed een proefrondje op de elektrische fiets end at beviel haar prima!
Toe hebben Yvonne en mijn moeder de binnengekomen dozen met dierenvoer (grootverpakking) helpen uitpakken en opruimen, euh daarmee bedoel ik ik zeg hoe en wat en zij doen pffff.
Maar goed nu staan de fietsen aan de kant en kan ik nog fijn met de rollator naar de garage en vriezer en belangrijker mijn scootmobiel.
Na een kop koffie ging Yvonne naar huis de kippen verzorgen en mijn moeder en ik vouwden samen de was even op en maakte ondertussen een heerlijke pizza.
Keken gezellig tv zitten kijken echt jeugdsentiment namelijk The A-Team, was echt leuk om te zien en daarna is moeders snel naar huis gegaan want er kwam om half 9 een gave film en die duurt wel tot bijna half 1 dus beter thuis kijken.
Ik heb onze homepagina ook aangepast, het onderdeel tuin is niet meer tuin maar oude tuin Kustrif nu, dieren onderdelen geüpdatet en nu is alles weer actueel.
Ik heb de film ook op laten staan en ondertussen op Twitter, Facebook en even MSN geweest tot Johannes belde en nu duik ik zo onder douche en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.