Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8jun/110

De Hollandse nieuwe is verrukkelijk!

Vandaag was ik ook al erg vroeg wakker, verzorgde mijn dieren, deed het huis en genoot van Skyradio.
Met de buren staan kletsen en ik heb ons oud papier bij hun in de container mogen doen, daar ben ik erg blij mee want sinds ik hier woon  is de container continue vol, zodra hij is geleegd is hij al meteen vol.
Nu dus niet want ik heb het bij de buren kunnen stoppen en dan eens zien of ik het nu wel red met een maand.
De groencontainer si vandaag geleegd dus nu kan de laatste afval uit de tuin er van het weekend in.
Ik heb verder gewoon dagelijkse dingen gedaan en me prima vermaakt, in de middag kwam Yvonne en zij had de heerlijke Hollandse nieuwe bij zich voor ieder twee en we hebben heerlijk zitten smullen.
Gezellig zitten kletsen en toen ging ze weer naar, ik kletste nog even met de buurvrouw aan de andere kant en daarna eten.
Ik heb ook met Lianno gebeld en die was erg spraakzaam zijn moeder had afgebeld en hij was toen in het drop geweest winkelen, hij is erg nieuwsgierig naar de Lego die hij kocht en het is echt een hele grote doos dus nu is hij nog nieuwsgieriger.
Hij was bij de tandarts geweest en alles is in orde, hij vroeg of ik me wel redde zo zonder Johannes en of de vlaggenmast er al was en of ik a.u.b. wilde wachten met testen hij wilde er graag bij zijn, dus de welkom wimpel gaat zaterdag pas de mast in  na een kwartier hingen we op.

De avond lekker tv gekeken en uiteraard voetbal aangezet, Johannes belde nog even en he tis erg druk maar gaat wel goed in Antwerpen.
Zo nu si het inmiddels al bijna 23.00 uur ik ga snel douchen en bed in, morgen vroeg op maar dat zal geen probleem zijn geloof ik.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.