Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3jun/111

Lianno viert alsnog zijn verjaardag met Espen.

Het is alweer vrijdag en in de ochtend zijn we lekker rustig bezig in en om het huis. Johannes heeft een boomstronk uit de tuin verwijderd en veel onkruid weggehaald en ook planten die we niet willen hebben, het is nu wel wat kaal maar volgend weekend gaan we weer opbouwen.
Johannes heeft ook de appel en perenboom bij gewerkt en met touwen proberen we de boom weer in de goede groeivorm te buigen, eens kijken of hij omkomt zal wel een paar maanden gaan duren en er zitten wel wat peren en appels in.
Na de lunch gaan we het vriendje van Lianno op de Kustrif  (Espen) ophalen en samen met hem gaan we naar Aviodrome.
Dit is nog het kleine kinderfeestje dat Lianno tegoed had voor zijn verjaardag en door oeverlijden van mijn vader was uitgesteld.
Ze hebben veel lol en vinden he terg leuk, we drinken wat met een ijsje en dan weer verder het si leerzaam, leuk en erg gezellig.
Bij de uitgang krijgen beide kids van ons een pakket waarin spullen zitten en uitleg om 18 verschillende vliegtuigjes te maken en daar zijn ze heel blij mee.
Daarna gaan we naar de Mac Donalds en eten we gezellig op het buiten terras.
Thuis spelen ze nog even natuurwetenschapper in de tuin, op de Wii en dan is het al weer half 8 en tijd om Espen naar huis te brengen.
We spreken af snel Espen weer eens op te halen en dat hij in de grote vakantie een nachtje mag logeren bij ons.
Dan gaan we naar de AH en halen spullen want we gaan morgen een BBQ doen en we hebben ook week boodschappen nodig.
Thuis gekomen gaat Lianno direct douchen want he tis alweer kwart voor negen en wij ruimen de boodschappen op.
Na het douchen heeft Lianno zijn verjaardag geld en zakgeld overhandigd en heb ik op zijn verzoek daarvan technisch lego besteld online, dit komt volgende week binnen.
De graafmachine is eigenlijk voor 12 jaar en ouder, maar wij denken dat met wat hulp dit wel goed zit en hij is dus apentrots en terecht!
Het is er eentje die een afstandsbediening heeft en daarmee kan je rijden, graven, en nog heel veel meer.

8043-0000-xx-13-1Daarna was het bedtijd en hebben wij nog even wat tv gekeken en zitten kletsen en nu hoogste tijd om te gaan slapen.
San ik denk aan je dikke knuffel en een pot vol positieve energie ……..XXX

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een leuke dag. Fijn dat het feestje van Lianno zo gezellig was. Bedankt voor je dikke knuffel….hier komt er een terug 😉


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.