Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2jun/111

Leuk gevarieerde Hemelvaartsdag

Vanmorgen was ik al om 7 uur wakker en ben lekker blijven liggen tot half 9, Lianno was lief aan het spelen op zijn kamer.
Na het ontbijt en wat huishoudelijke taken zijn we naar Yvonne gegaan, moest even wat afgeven en de bedankkaartjes zijn binnen.
Even een kop koffie gedronken en zitten kletsen terwijl Lianno de kippen verzorgde voor Oma.
Daarna zijn we naar onze reptiel – vissen winkel gegaan Aquarana en daar hebben we 4 nieuwe Malawi Cichliden aangeschaft en voor de tropische bak 20 zwarte tetra’s, 10 roodoogjes en 10 cherrybarbelen en tot slot 2 kleine kreeftjes deze gaan de bodem schoon houden.
Toen we thuis kwamen meteen vissen laten wennen aan temperatuur en wij aan de lunch, Johannes maakte met wat potscherven verstop plekken in de bak en toen mochten alle dieren los.
De bak is nu weer heel levendig en de kreeftjes zijn best leuk om te zien, Lianno vind ze helemaal geweldig.
Toen in huis gaan klussen een schilderij opgehangen, de vogelhuisjes van de Kustrif hier in de tuin opgehangen, wat onkruid verwijderd, de boekenakst in de kamer leeggemaakt en gevuld met de dvd verzameling en de boeken in de slaapkamer op de plank boven bed, dit staat super.
Daarna op Lianno zijn kamer planken opgehangen boven zijn bed daar wil hij spullen op zetten zoals zijn nieuwe hobby technisch lego.
02062011170020620111710206201117202062011173
Dit maakt zijn kamer echt af en ik vind het echt superleuk en netjes staan, uiteraard hielp Lianno heel goed mee met alles.
Nog wat takken gesnoeid van de boom voor het huis een soort kersenboom, de cavia's verschoond en toen was de middag wel om.
We hebben dus heerlijk veel gedaan en aten samen heerlijk de resten van chinees van gisteren op en dat was smullen.
Na het eten ging Lianno in bad met bad confetti die hebben we gekregen tijdens ons grote feest, Lianno vond het super spul water blauw en de confetti opgelost en het rook lekker, zijn huid werd er zacht van.
Daarna hebben we nog even de vitrine kast op de slaapkamer schoongemaakt en verder in elkaar gezet en uiteraard gevuld met de stenen – mineralen – fossielen die Johannes bezit.
Het ziet er super uit en de lamp geeft best veel licht dus erg sfeervol in de slaapkamer nu.
Toen was het bedtijd voor Lianno en wij rommelden nog wat in de tuin en daar gaan we met Pinksteren maar eens aan beginnen, eerst voor het huis en dan achter.
Er dienen toch heel wat nieuwe planten bij te komen om het voor ons leuk en mooi te maken maar dat gaat allemaal goed komen hoor.
Nog even tv aangezet en CSI gekeken en nu is het weer bedtijd, de dagen vliegen echt aan me voorbij.

PS ik heb vandaag voor het eerst in zo'n 20 jaar weer eens op zelf gekochte schoenen gelopen, de ECCO snadalen en dat gaat perfect!
Wie weet kan ik nu de aangepaste schoenen minder dragen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. whau, dit vind ik leuk. 😉 groetjes van ilja


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.