Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31mei/111

Na 21 jaar en 5 maanden verlaat ik de Kustrif 199 in Lelystad.

Vandaag is het dan eindelijk 31 mei en op weg naar juni, nog meer zon en warmte maar veel belangrijker de huur stopt vandaag op de Kustrif.
Johannes was naar Amsterdam en ik rommelde wat in huis en belde lang met San, dat was goed en fijn en voorduidelijk gaf het me duidelijkheid, bedankt weer  lieve San.
Ik werd gebeld over de door mij bestelde vlaggenmast en joepie op dinsdag 7 juni komen ze hem plaatsen, gaaf man een vlaggenmast van 6 meter boven maaiveld!
Verder ging de ochtend weer snel om het regende veel en waaide behoorlijk, maar ach de natuur moet water hebben is veel te droog.
Na de lunch naar de Kustrif en die heb ik opgeleverd aan de woningbouw, geen enkel commentaar en alles was piekfijn in orde volgens hun, gelukkig.
Na 21 jaar en 5 maanden verlaat ik mijn vertrouwde stekkie, waar ik heel veel heb meegemaakt, beleefd en ik heb heel veel herinneringen en zal zeer zeker de buren Herris en Ria veel en regelmatig opzoeken en contact houden, want hun ga ik echt missen!
juli2 P4300013
01082010051 01082010017
Dit was ons echt niet gelukt zonder de hulp van Herris, Ria, mijn moeder, Loes, Nienke, Sjoerd, Dien, Annemarie, dus mensen bedankt voor jullie geweldige inzet en hulp nu kunnen we echt volop gaan genieten van dit nieuwe droomhuis!
als ik terug kijk naar mijn oude stekkie kom ik tot de conclusie dat ik al helemaal hier woonde en het daar enkel afgehandeld moest worden en toch zal ik het wel missen zo vertrouwd.
Het is eigenlijk heel vreemd want we wonen hier al sinds 31 maart en ik kon gewoon altijd er naar toe en naar binnen en nu niet meer, nu is het van een ander dat is moeilijk uit te leggen maar he tis gewoon even raar gevoel.
Het gevoel zal snel weg zijn wan tik ben erg blij met dit droomhuis, geen trappen grote woonkamer en leuke tuin en we gaan nu verder om dit hier nog mooier te maken, vlaggenmast,  buitenkranen en zoals het er naar uit ziet de oprit opnieuw laten bestraten, kortom plannen genoeg voor de komende tijd.
Na de oplevering even bij de buren staan praten en toen naar huis waar ik de was heb gedaan, in het forum gewerkt, telefoontjes heb afgehandeld en de vaatwasser ingeruimd heb.
Johannes kwam thuis lekker samen gegeten en daarna wat tv gekeken en Johannes moest nog wat afmaken voor werk en ik heb lekker op twitter gezeten en nu is het alweer half 12 en ga ik super snel mijn bed op zoeken want ik ben erg moe.
Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gelukkig dat het allemaal goed was en de sleutel is ingeleverd. Het is ook raar om afscheid te nemen van je oude huis, zeker als je er zo lang gewoond hebt. Maar gelukkig hebben jullie er zoveel voor terug gekregen. Een prachtig huis waar jullie met zijn 3-en heel gelukkig zullen zijn. Een mooi huis dat jullie thuis wordt en waar jullie een mooie start kunnen maken met de beesten. Alle ruimte en geen trappen meer, heerlijk is dat. Veel geluk!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.