Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30mei/110

Politie-agent met fiets geeft slecht voorbeeld

Maandag  en het wordt vandaag warm en heerlijk weer en dat maar voor een enkele dag, maar beter een dan geen.
Johannes is al vroeg naar Amsterdam gegaan en ik rommelde in huis, deed de dieren en belde met Nienke.
Nienke gefeliciteerd met je verjaardag!
We hebben heel lang zitten kleppen, tja daar zijn deze twee dames heel goed in en toen belde Yvonne en kwam die even langs.
Met haar in de tuin koffie zitten drinken en praten voer van alles en dat was heel gezellig.
Snel wat gegeten want de ochtend is al weer om en mijn moeder is er dan al om te gaan winkelen.
Johannes moet straks een week naar Antwerpen en dan ben ik dus alleen en als ik alleen ben krijg ik mijn aangepaste schoenen niet aan, dus heb ik besloten een tijdelijk goed paar te kopen die ik wel aan kan krijgen.
We hebben heerlijk gewinkeld moest ook even bij de ING wat dingen regelen en volgens mij is dat gelukt, met een week weet ik het zeker.
Ik heb een paar nieuwe pantoffels en sandalen van ECCO gekocht, die zaten lekker en kan ik wel zelf aan en uit krijgen.
Mijn aangepast schoenen zijn half hoog met veters van onder naar boven via haakjes en dat lukt me niet, deze sandalen hebben een klittenband.
2774302459-1
Goed geslaagd dus en toen lekker ijsje gegeten en via de dierenwinkel naar huis.
Onderweg werden we zowel links als rechts ingehaald, men dat is niet normaal maar ok mijn moeder riep toen terecht idioot en op dat moment zie ik dus dat het een politieagent is op een mountainbike, nou heel fijn hij reed onverstoord door, maar voor de goede orde een goed voorbeeld doet volgen, ik begrijp dus nu waarom de jongelui je altijd aan alle kanten inhalen en gewoon door gras rijden.
Goed we lachen er nu maar om maar ik vond het erg ongepast, daarbij was er in mijn ogen meer dan genoeg ruimte om links langs ons te gaan  omdat er net voor hun 2 tegenliggers waren die er ook langs konden, maar ja er zal wel reden voor zijn die wij weer niet weten, maar hoe dan ook je ziet wat je ziet en het hoort niet.
Tot slot voor deze agent als je dan vervolgens door racet en rechts afslaat is het handig als je toch even je hand uitsteekt, dat is namelijk volgens mij namelijk wettelijk verplicht om richting aan te geven.
Thuis de spullen neergezet en toen zijn we nog even gezellig naar Intratuin gegaan en daarna ieder naar huis en ik reed weer fout, nou ja ik zag het al snel en dus was ik via de andere kant zo thuis.
In ieder geval weet ik nu nog meer fietspaden te vinden en al sik het maar vaak genoeg doe herken ik het wel.
Johannes was thuis ne moest heel de avond  zo’n beetje werken en ik maakte de muizenbak schoon en keek wat tv.
Nu is de dag om morgen  lever ik het huis aan de Kustrif op en hopen dat men tevreden is zo……ben erg benieuwd.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.