Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25mei/111

Ontsnapte Roodkeelanolis terug gevonden

Vannacht weer eens een zeer slechte nacht, ik heb overal last van  tenminste met betrekking tot mijn lijf dan.
Dit is niet fijn ik wordt dan onzeker waardoor ik nog slechter ter been lijk en ben  dan ik in werkelijkheid ben, een deel zit dan opeens echt wel tussen je oren, maar goed dat zal wel weer overgaan.
Ik stond wat later op en deed huisje, dieren en wat gerommeld op pc, moest wat besluiten nemen over ons forum en dat heb ik gedaan.
San belde me en dat vind ik altijd erg fijn, hoe moeilijk ze het ook heeft, hoe ziek ze is ze denkt altijd aan iedereen en je kan bij haar echt je hart even luchten en daar ben ik je dus heel dankbaar voor San dikke kus!
Nienke belde ook nog maar haar moet ik telleurstellen, zij vind het niet erg hoor, maar ik vind het wel erg ze viert namelijk haar verjaardag zaterdag en ik kan niet.
Moet zaterdag andere dingen doen zoals even Yvonne helpen, ons oude huis en boodschappen nou Nienke en ik spreken nu af voor de week erna.
Ik ben toen naar de Kustrif gereden daar was mijn moeder heel hard aan het poetsen, echt super en ik hoef alleen schuur, gang en beneden wc te doen en klein stukje vloer keuken en dan is het echt eindelijk af en tel ik af naar dinsdag dat ik de sleutels kan inleveren.
Terwijl we stonden te praten roept mijn moeder ineens:”Hagedis!” en ik huh en zei nog een keer: “Hagedis!”
Ik draai me om en kijk naar de lege vloer van de woonkamer en jawel midden in de kamer zit een knalgroene Roodkeelanolis, heel leuk om zich heen te kijken.
Het dier heeft 7 weken geen eten of drinken gehad en is in prima staat, het was gelukkig mooi en warm weer geweest en het dier heeft nooit ontdekt dat hij overal naar buiten had kunnen gaan en nu ving mijn moeder hem en is hij met mij in de Canta naar huis gegaan en is nu weer bij de groep.
Ik kan het nog steeds niet geloven en ben dus erg blij dat we op dat moment daar waren.
Eenmaal thuis nog wat gerommeld en in de avond tv gekeken en nu duik ik mijn bed in ben moe, morgen weer lange dag.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een verhaal over die Roodkeelanolis!! Echt bijzonder dat hij heeft weten te overleven. Geef hem maar wat lekkers 🙂


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.