Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24mei/110

Goedde koffie lijkt zo simpel maar is blijkbaar erg moeilijk

Johannes werkt thuis en heeft het erg druk, hoort zo nu en dan echt bij het werk dat hij doet.
Ik doe het huis en rommel hier en daar wat, bel wat mensen en verzorg de dieren.
Net na de lunch komt Yvonne want vandaag gaan we naar uitvaartcentrum om alles omtrent de as van die ouwe te regelen.
Ik heb na overleg met Yvonne een boom gekocht en gereserveerd in het Wilhelmina Bos  bij Dronten, een bos vol bomen ter nagedachtenis van mensen die aan kanker zijn overleden, elk jaar is er een plant dag en dit jaar zullen wij daar aan deelnemen.
Die ouwe zal dan een eigen boom hebben om zo voort te leven en zijn naam zal op de plaat komen, dit gebeurt op zaterdag 26 November 2011.
Is nog even weg maar wij vinden het mooi en ik ben blij dat er nog een plek was, want er worden maar zoveel bomen geplant per jaar, we hopen op een grove den voor die ouwe.
Goed toen naar het centrum waar een dame on s een kamer in stuurde, schrok me rot een kamer vol urnen, versieringen en noem maar op en het eerste wat ik dacht was ja: “de een zijn dood is de ander zijn brood”.
Goed het was niet makkelijk en het voelde helemaal niet fijn daar en ik heb wel een mooie run uitgezocht van natuursteen een tweedelig stuk een gladde kant en ruwe kant met een hartje van goud erin.
We hebben ook een afspraak om de as verder uit te strooien op het veld daar.
Toen we klaar waren zijn Yvonne en ik samen naar het graf van haar dochter gegaan, even mooie rozen brengen en praten en toen naar huis, koffie.
Het stoort me dat bedrijven en organisatie zulke slechte koffie geven, deze koffie had een thee kleur en smaakte ronduit naar slootwater, ik wordt daar erg moe van ik ben gek op koffie en een goede bak koffie, maar o wee wat is dat toch moeilijk blijkbaar.
Bij de een smaakt het aangebrand, is het te slap, te sterk, te oud, te koud kortom nooit vind ik het echt lekker bij bedrijven, maar wie weet ben ik zelf het probleem en erg verwend met mijn heerlijke koffie.
Yvonne ging na een echte bak bij ons weer naar huis en ik rommelde nog wat en toen belde mijn moeder.
We zijn toen direct naar haar toe gegaan en namen de Wii fit mee, die mag ze lenen en hebben we aangesloten dus nu kan ze sporten, we dronken koffie en spraken wat en toen weer naar huis.
Het was dan wel laat nu en we moesten nog eten, eten besteld en gegeten en waren om half 10 klaar.
Nog wat op de pc gerommeld en gaan douchen en ik ga nu bed in Johannes moet nog wat werk afmaken.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.