Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23mei/111

Een gewone maandag na lange tijd

Zo vroeg op en Johannes vertrok naar Amsterdam, dat was wel weer raar gezien hij bijna 2 weken thuis was.
Ik verzorgde de dieren, deed huisje en Yvonne kwam gezellig op de koffie, we hebben lekker in de tuin zitten praten en ze heeft alle voetbalplaatjes van de AH uitgezocht en  per club gesorteerd, echt super bedankt!
we willen een boom gaan planten in Dronten ter nagedachtenis van die ouwe en daar hebben we het over gehad, morgen gaan we samen een urn uitzoeken.
Met mijn moeder gebeld en ik moest aantal dingen regelen en ook dat is gedaan., ben op Facebook geweest was ook weer leuk voor even en druk met forum en Twitter.
Op Twitter zag ik een tweet over een loop voor KIKA en ze zochten sponsors en ik dacht mooi dat doen we dan ook even en ik kreeg een mail dat ik nu een tekst mocht plaatsen op hun site, daar staat nu dus mijn vaders naam.
Het gaat om De Kippen- en Kuikenloop en als je zin heb kun je hun ook sponsoren door ene bedrag te geven.
Daarna ben ik op zoek gegaan naar een vlaggenmast, ik heb een vlag en die hoort in kleine standaard aan de muur, die standaard is stuk en ik wil heel graag een echte mast van 6 meter boven maaiveld, nou ik heb hem gevonden en nu even kiezen hoe die geplaatst moet worden en dan komt er dus een echte mast in de voortuin.
Ik vind dit zo gaaf dan kan ik de vlag echt hijsen ……….de mast is van aluminium en dus inderdaad 6 meter hoog, als hij er zal ik zeker mooie foto maken.
Johannes kwam vroeg thuis en werkte daar verder, ik keek wat soap en rommelde verder op pc.
We aten spaghetti en voor ik het wist was de dag om in de avond nog wat tv en nu duik ik snel mijn bed in morgen weer vroeg op en drukke dag.
vlag

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een mooie dingen allemaal. Heel veel sterkte voor jullie met het uitzoeken van de urn. Volg je hart, dan is het altijd goed! Dikke knuffel


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.