Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20mei/114

Leuke en gezellig dag afgesloten bij Mac Donalds

Vandaag al vroeg wakker en Lianno sliep tot even na 7 uur en kwam toen zachtjes zeggen dat hij wakker was en in bed zou blijven tot we hem kwamen roepen.
Johannes en ik stonden op rookten buiten een sigaret en pakte de cadeaus voor Lianno  en aan tafel pakte hij ze uit.
Hij kreeg drie boekjes:
1. Junior Sterrengids
2. Aan de slag met de microscoop
3. Eerste natuurgids voor kids
Daarbij kreeg hij een kinder telescoop om zo naar de sterren te kunnen kijken, daarom ook boekje 1, boekje 2 is bedoeld om hem op weg te helpen met zijn microscoop die al sinds vorig jaar heeft en boekje 3 is algemene kennis.
telescoop_shop_466x330px
En tot slot kreeg hij ook nog een nieuw horloge met voetbal erop en daar zat weer een mini zaklampje bij.
Kortom hij is verwend met leerzame en nuttige zaken en was er erg blij mee en ging meteen met de telescoop de tuin in.
Na het ontbijt speelde hij met zijn nieuwe dingen en haalde hij de microscoop uit de kast en vermaakte zich heerlijk in de tuin, bekeek de lucht, bewonderde mieren, aarde en stukjes plant.
Ik heb al de foto’s al op zijn site gezet klik HIER en geniet maar mee.
PICT0002 PICT0003
PICT0010 PICT0016
Johannes moest uiteraard gewoon werken, maar deed dit thuis en Lianno en ik hebben even  boodschappen gedaan bij de Blokker en AH, we moesten broodjes en beleg halen voor morgen en taart voor vandaag.
Lianno koos voor aardbeien taart, heerlijk koek met pudding en verse aardbeien erop.
Op weg naar huis even tussenstop met Canta in Kustrif om de dweil te halen zodat ik het huis kan schoonmaken en toen naar huis, heerlijk koffie met taart.
In de middag heb ik wat opgeruimd en gerommeld, Lianno speelde op zijn pc en mocht  vandaag uiteraard op Internet.
Ik deed de was, belde met Monique & Lammer die aan het verhuizen zijn, succes mensen ik weet wat voor ellende het is ook al is je nieuwe stek super!
Na de middag toen Johannes klaar was met werken zijn we gezellig naar de Mac Donalds gereden en hebben daar heerlijk gegeten, NYcrisp voordeelmenu voor Johannes, zelf nam ik Chicken salsa menu en Lianno wilde uiteraard een kindermenu vanwege het speeltje.
Lianno had een mail gehad van de Mac Junior club en kreeg daarom gratis een ijsje voor zijn verjaardag en dat vond hij geweldig
Na het eten weer naar huis en Lianno ging douchen, vervolgens hebben we samen het huis nog meer versierd,slinger erbij en ballonnen.
Toen bedtijd morgen wordt een drukke en leuke dag en dus lag Lianno om 20.15 uur op bed en morgen zal het wel veel later worden, want hij wil natuurlijk in het donker sterren kijken dus we gaan even kijken hoe en wat morgenavond, ligt natuurlijk aan hoe moe hij van de dag is.
Johannes belde nog even met zijn zus en ik verschoonde de dieren muizen en cavia’s en zoog snel de huiskamer en deed de wc, tja morgen veel bezoek moet de boel toch echt allemaal gedaan zijn en dat is nu zo en ik ben helemaal op en ga nu lekker mijn bed opzoeken.

Reacties (4) Trackbacks (0)
 1. Wat een leuke kados voor Lianno en gezellig naar de MCDonald, morgen heel veel plezier met feesten

 2. Wat hebben jullie Lianno weer verwend zeg! Wat een leuke en leerzame kados!

  Lieve Lianno, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat super dat je zo een lieve oom en tante hebt zeg!

  Dikke kus

 3. Heb net even de foto’s bekenen op Lianno’s site, echt onbetaalbaar die blik van Lianno met zijn kadootjes…zo lief joh..

  Meteen een vraag, op die foto’s van Lianno’s kamer staan rechts van de kast een stellage met bakken, wat superhandig, waar hebben jullie die gekocht? Ik ben ook op zoek naar zoiets!

  kus

 4. Wat een mooie kado’s. Heel veel plezier ermee. Fijn dat het zo een leuke dag was. Ook vandaag heel veel plezier gewenst!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.