Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19mei/112

Feestje Lianno en hij is meteen mee naar Lelystad

Vannacht wederom niet goed geslapen en gevolg was dat ik pas om 10 uur opstond, Johannes was wel op tijd op en aan het werk thuis, weer eerste dag na bijna week ziektewet.
Heb aantal postzaken geregeld en nog maar eens gebeld met Valys en we gaan het straks zien als de taxi komt, wel is na 5 keer eindelijk mijn adres gewijzigd.
Ik deed de was en ruimde garage op, rommelde op de pc en internet.
Post kwam en ik heb weer een leuke cd gewonnen, dat wordt genieten.
Mijn moeder kwam en samen met de taxi op weg naar Lianno en geloof het of niet ik had een gewone auto, jaaaaaaaaaa ik kon zo gewoon netjes voorin gaan zitten.
We haalden nog iemand op die eerst naar Elburg moest en kwart over 5 waren we dan bij Lianno, die ons al stond op te wachten.
Eerst mijn excuus gemaakt voor het missen van de belafspraak maar omdat ik er nu was vond hij het helemaal geen probleem.
We gingen aan tafel en aten  rauwkostsalade, patat en spareribs ne knetterijs toe.
Voor het toetje werd er gezongen en kreeg Lianno zijn cadeau van de groep een doos met Playmobil, super blij en een leuke kaart waarin geluid zat van kwakende kikkers die happy birthday kwaakten.
playmobil-4872-valkenridder-met-kanon
Na het eten werd er buiten gespeeld en kreeg ik te horen dat Lianno morgen vrij is en dus kon ik hem verassen dat hij nu al mee mocht, hij is super blij!
Daarna kwam er taart met kaarsjes en Lianno mocht ze uitblazen, iedereen zat heerlijk te smullen en een aantal kinderen moest toen naar bed en wij vertrokken met de taxi en weer een gewone auto en nog op tijd ook.
Thuis gekomen ging mijn moeder direct naar huis lange dag en wij kletsen nog even met Lianno.
Lianno ging toen tanden poetsen en bed in het was toen al na 9 uur en wij hebben even gerommeld en toen was het tijd om de boel te gaan versieren, slingers en ballonnen.
Ondertussen heb ik even de nieuwe cd van Guus Meeuwis besteld, armen open en ik ben erg benieuwd erna, morgen heb ik hem dus ik kijk uit naar de post.
Ik heb dan alle cd’s en een aantal dvd’s  van zacht met een G zijn meerdere jaargangen maar die komen op het zelfde neer er was nog een dvd die ik niet had en nu dus ook heb besteld ben erg benieuwd.
Ik ga niet naar de stadion concerten te druk voor mij maar ik hoop dat hij ooit weer eens in theater in de buurt komt, ik mis het wel hem live te zien.
Daarna de cadeaus bewonderd die gelukkig vandaag zijn bezorgd, nu kunnen we hem morgen op bed verassen.
Even inpakken en klaarleggen en dan gaan we nu gewoon lekker slapen en morgen word een feestdag, het begin van een feestweekend.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Lianno,Moon en johannes,
    gefeliciteerd met de 10 verjaardag van Lianno.
    veel plzier en tot zaterdag 😉 😀 🙂

  2. Wat een feestelijke dag, super dat Lianno gelijk mee mocht naar huis!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.