Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18mei/111

Infuus@Home, Lianno vergeten te bellen

Woensdagmorgen na een slechte nacht sta ik dan op om 10 uur en ook Johannes heeft slecht geslapen en is nog erg moe, maar heeft geen koorts en als dat vanavond nog zo is begint hij morgen weer met thuiswerken.
In de ochtend komt oude buurman Herris en heeft de laatste tuin spullen op de aanhanger nu is de Kustrif leeg, eindelijk ik kan nog niet geloven dat een mens zoveel spullen heeft en dan te bedenken dat ik veel weggegeven of weggegooid heb.
Na de lunch komt Jop tijd voor infuus dit keer vroeg, het gaat prima naald zit in een keer goed en ik kijk lekker wat soap.
Als we klaar zijn doe ik wat mail en zie ik dat ik op Twitter een prijs won de eerste van deze maand een Sweex 2 GB MP3 speler en ik ben er heel blij mee, ik win hem via Media Markt Enschede, bedankt mensen!
Knipsel

Dan gaan we naar de Ah deel 2van de boodschappen doen en Johannes gaat nu wel mee, alles binnen en nu vrijdag deel 3 en laatste deel.
Het is niet druk en dus zijn we zo weer klaar en we nemen lekker een maaltijdsalade mee voor avondeten.
Als we thuis zijn even wat spullen aan de kant zetten en opruimen, want de garage staat weer vol nu Herris is geweest en daarna eten we.
Tot mijn grote schrik is het opeens  kwart voor acht en al balend pak ik de telefoon en bel naar de groep, het is de eerste en hopelijk gebeurt dit dus nooit meer, maar ik ben het belmoment vergeten!
Ik baal heel erg hiervan, want ik moest mijn telefoon terug zetten naar fabrieksinstellingen en daardoor zijn dus ook al mijn meldingen weg uit de agenda, dus geen alarm zoals elke woensdag.
Johannes heel de week ziek thuis dan raak ik door de war met de dagen en ondanks dat ik infuus had vergeet ik dus door van alles gewoon Lianno te bellen, gelukkig zie ik hem morgen want dan viert hij zijn verjaardag op de groep en ga ik met mijn moeder erheen.
Sorry  lieve smurf dit had niet moeten gebeuren, maar het is wel gebeurt en hopelijk is hij niet al te boos.
Goed nadat ik de leiding heb gesproken ga ik dan de boel aan kant maken, kijk nog wat tv en nu is hoogste tijd om te gaan slapen, ben helemaal op.

Lieve San & Maup ………… gewoon even een hele dikke knuffel en ook voor Monique, Lammert & Joyce!
Jullie horen even weinig van me maar geloof me ik ben regelmatig bij jullie in gedachte hoor! XXX

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. IK weet zeker dat Lianno het je niet kwalijk neemt, je hebt zo veel dingen aan je hoofd! Gelukkig hoef je hem binnenkort niet meer te bellen, maar heb je hem gewoon bij je!
    Fijn dat Johannes weer opknapt!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.