Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17mei/110

Afhankelijk zijn is echt niet fijn, hulp wel!

Het is alweer dinsdag, ik mis Sjoerd die heerlijk en zeer verdiend geniet van een vakantie in Frankrijk, maar nu Johannes ook tijdelijk uit is geschakeld is echt erg lastig om alles voor elkaar te krijgen.
Ik heb bv geen rijbewijs en met de Canta kan ik niet alles mee krijgen of het is zo wie zo te zwaar om in de Canta te tillen, maar goed dat we creatief zijn en heel veel hulpvaardige familie en vrienden hebben.
In de ochtend heb ik op bed gelegen tot 10 uur toen belde Nienke, maar helaas daar had ik even geen vut voor dus die heb ik later gezellig terug gebeld.
Yvonne kwam op mijn verzoek langs en ging mee met haar auto om boodschappen te doen voor het feest van zaterdag, gezellig samen naar de Aldi en alles meteen groot aangeschaft, dus per doos voorlopig heb ik dus genoeg te drinken.
Daarna gezellig koffie gedronken en toen ging ze weer naar huis, bedankt Yvonne voor je hulp.
Ondertussen is de tuin set bezorgd en die staat nu mooi te pronken in de tuin, heerlijk en zit goed.
Ik ben met de Canta naar centrum gegaan om slingers, ballonnen en een cadeau voor Lianno op te halen en daarna snel naar huis.
We aten heerlijk asperges, daar heb ik echt van genoten ik vind die zo lekker!
mijn moeder kwam nog even langs met goed nieuws en daar was ik erg blij mee, meteen met haar op nieuwe tuin set koffie gedronken. 
Zij ging naar huis en ik rommelde nog wat en goed nieuws de koorts is zo goed als weg nu bij Johannes, hij is alleen doodmoe, zodra hij wat doet  is hij kapot dat zal wel gaan slijten hoop ik.
Ik heb zitten wachten op telefoon van Valys, gezien de rit verknald is door ze maar helaas ze bellen niet staat wel op hun site dat ze dat doen binnen 48 uur dus morgen ga ik hun zelf maar bellen.
Dan kan ik meteen weer even gaan kijken hoe het zit met de brief van arts die ik nu al 3 keer heb gestuurd zodat ik niet langer een taxibusje hoef in te klimmen als een soort hond, maar goed zal wel weer niet zo makkelijk gaan allemaal.
Nu ga ik eerst maar slapen en morgenmiddag vroeg infuus en de dierenarts komt ook nog.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.