Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13mei/110

Johannes is ziek iets van griep

Vandaag bleek al meteen dat Johannes toch ziek is, hij heeft het vorig weekend kunnen onderdrukken  omdat hij echt mij wilde steunen bij de crematie.
Nu de crematie achter de rug is komt de griep, koorts gewoon terug, hij heeft zich ziek gemeld en heeft heel de dag op bed gelegen en de avond ook.
Hij heeft geen honger maar drinkt wel goed en slaapt dus heel de tijd en dat is goed voor hem.
Zijn koorts is van 40 graden gezakt naar 38-39 dus gaat langzaam de goede kant op.
Lianno voelde zich ook niet lekker in de ochtend en heeft rustig op bed tv liggen kijken en in de middag ging het prima en heeft hij buiten gespeeld.
Lianno hoest wel, maar geen koorts en geen tekenen van griep verder.
Ik he het huis onder handen genomen dat liep allemaal achter, 3 wassen weggewerkt alle dieren uitgebreid verzorgd en dan gaat de dag snel om.
In de middag smaen met Lianno in de Canta naar Jysk gegaan om onze tuinset te betalen en bezorgdatum af te spreken, de rotonde voor het winkeldeel daar mag ik met de Canta niet op het was even zoeken hoe ik met fietspaden daar kwam, want tjonge zeg overal staan hekjes en paaltjes en uiteindelijk  heel eind verder kwma ik er weer uit, wel grappig.
Goed dinsdag wordt die afgeleverd, mooi op tijd voor het grote feest van zaterdag 21 mei!

In de avond maar eens paar uur voor de tv gaan zitten om mijn soaps in te halen ik liep ook daarbij erg achter, ben nu weer bijna bij en ja af en toe gespoeld ha ha.
He tis nu bijna half 11 en ik duik snel mijn bed in, Johannes slaapt al of beter gezegd nog steeds.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.