Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11mei/113

The day after

Woensdag 11 mei een dag na de crematie en nog 10 dagen voor ons grote feest
Het is dubbel wan top 21 mei vieren wij hier de verjaardag van Lianno die 10 jaar wordt, we vieren ons nieuwe huis en we vieren dat Lianno bij ons komt wonen in de grote vakantie.
Reden genoeg voor een leuk feestje, het is wel even omschakelen van verdriet naar vreugde maar in het elven staan die dichtbij elkaar.
Vandaag was zwaar ik kan niet beschrijven wat ik voel het is iets tussen leegte, pijn, verdriet, boos ik weet het niet  maar je wordt er niet vrolijk van.
Ik probeer afleiding te vinden in forum en op twitter doe weer wat met facebook spelletjes maar niets is echt prettig nu.
Yvonne komt langs en geeft mij een heel leuk bakje met daarin hartje en 2 plantjes met rode bloempjes als dank voor mijn inzet van de crematie en de steun, lief he.
San belt dat is ook fijn, dank je wel San en ik krijg een hele mooie kaart van Marjon een andere internet vriendin.
We gaan even naar centrum ik wil graag gebakken vis eten nou mooi niet want de viswinkel is dicht en waar we ook heen rijden  welke wijk nergens is er een visboer, pfff dus naar de AH en daar halen we vis die ik dan zelf afbak.
We nemen meteen een exemplaar van de Flevopost mee, dat is een gratis weekkrant, maar door de nee-nee sticker krijg ik die niet en vandaag staat de rouwadvertentie erin.
We eten en Lianno gaat douchen en dan bed in ik raak het nare gevoel niet kwijt en besluit de crematie terug te kijken op de dvd die we ervan hebben, dat is heel vreemd kijken naar jezelf, maar doet me wel goed.
Op de een of andere manier krijg ik wat meer rust en ga naar bed.

Er zijn van die dingen die je nooit vergeet en zo opeens in je opduiken, want als die ouwe op stond was het eerste wat hij elke dag deed zijn pc aanzetten en ons log lezen, ons log als startpagina.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. deze traditie zet ik met liefde voort.

  2. @Yvonne leuk!

  3. Heel herkenbaar, dat nare gevoel en lastig om ergens afleiding en rust te vinden, sterkte voor jullie allemaal, ik denk aan jullie


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.