Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9mei/112

Johannes heeft hoge koorts

Vandaag is het alweer zaterdag, de dagen vliegen aan me voorbij, Johannes is niet erg lekker dus we doen rustig aan en na broodje nemen we zijn temperatuur op, zo dan 40 graden koorts dus bed in.
Johannes slaapt heel de middag en ik breng hem af en toe wat drinken hij moet goed drinken en slapen, de koorts blijft hoog.
Lianno speelt wat in en om het huis, met auto’s in de tuin en op de computer en kijkt naar de film toystory 3.
Ik rommel in huis werk wat was weg die is blijven liggen, bestel nieuwe kleren voor de crematie en Johannes blijft op bed.
Lianno en ik eten samen pizza en na het eten moet hij douchen en bed in, he tis al drie dagen laat dus nu maar een keer weer eens op tijd hij is moe, maar ja kinderen geven dat niet toe maar je merkt het echt wel.
Ook in de avond blijft Johannes op bed en ik rommel wat in het forum en ga dan ook op tijd naar bed.
Zondagochtend Johannes zijn koorts is nu nog verhoging maar dat is altijd vroeg in de ochtend, we drinken wat koffie n praten wat.
Johannes gaat dan nog even liggen tot Nienke belt en er is, Nienke komt samen met Ilja de vaatwasser halen en we nemen meteen weer wat laatste dingen mee  uit de Kustrif die niet in de auto passen en ik al vergeten was, want ze stonden achter de kast.
We kletsen gezellig en Loes en Petra komen ook en brengen wat mooie vissen mee die bij mijn moeder vandaan komen.
Petra krijgt een rondleiding had het huis nog niet gezien en vind het erg mooi, we zitten gezellig in de tuin het is warm maar in de schaduw is het heerlijk.
Petra en Loes gaan weer en Nienke en Ilja blijven en we bestellen wat eten en na het eten ga ik met Yvonne de vrouw van mijn vader naar mijn vader toe, even met zijn tweetjes.
Johannes zorgt voor Lianno en laat hem in bad gaan en als ik thuis gebracht wordt door Yvonne is hij in zijn pyjama en gaat het bed in.
Ik ben erg moe en Johannes ook dus wij gaan nu ook plat, het is nu pas half negen, maar slaap is goed voor ons allemaal.
We gaan dus lekker op bed en zetten de tv nog even aan en dan slapen maar, Johannes heeft nog steeds koorts maar gelukkig niet meer zo hoog.
Zijn hand geneest trouwens goed, tja alles tegelijk  uitschieten met mes, sterfgeval, griep kan allemaal.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Alles komt tegelijk voor jullie!!

    Veel sterkte en beterschap!!

  2. Nogmaals heel veel sterkte voor iedereen en beterschap voor Johannes


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.