Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4mei/1119

Mijn vader is overleden Rust zacht Ouwe.

Vannacht heel onrustig geslapen wat natuurlijk logisch is in de huidige situatie.
We moesten vroeg op omdat we om 8 uur bij de garage zijn om de winterbanden om te ruilen voor de zomerbanden.
Lianno heeft toen gekeken en ook lekker zitten kleuren er lag er eentje met een boer die kippen voerde en mijn vader heeft kippen die Lianno altijd voert dus die heeft hij heel mooi ingekleurd.
Thuis gekomen belde Yvonne en vroeg meteen of ik in staat was om 12 uur in Almere te zijn want de artsen wilde ons spreken.
Vanmorgen heeft mijn vader toegezegd het infuus weer te willen, maar toen ze het ook werkelijk wilde inbrengen ging het mis en de commotie veroorzaakte een hart infarct.
Na deze ontwikkeling hebben ze hem weer medicatie geven om rustig te worden en comfortabel en toch infuus toen ingebracht voor vocht en bloed.
We hebben Lianno weer naar oma gebracht en zijn met twee auto's naar Almere gereden, mijn vader reageerde niet en was afwezig, sliep zeg maar.
Het was een moeilijk en zwaar gesprek maar het was ook meteen duidelijk, zijn nier is ermee opgehouden en hij is zichzelf aan het vergiftigen.
We hebben  verzocht hem vandaag nog terug te brengen naar Lelystad en de behandeling wordt gestopt, ze maken het mijn vader zo comfortabel mogelijk en we hopen dat hij in alle rust kan sterven.
We zijn nog even gebleven en hebben toen  zijn vrouw bij hem laten zitten en zijn naar huis gegaan.
Thuis gekomen heb ik zijn broers gebeld of ze afscheid willen komen nemen en mijn zus laten inlichten.
Al snel was Yvonne weer bij ons en kregen we te horden dat hij al op weg was naar Lelystad en Yvonne ging er direct heen en ik zou direct na mijn infuus erheen gaan.
Het infuus duurde lang veel te lang ik had dus uiteraard geen rust in mijn lijf en ik zou met mijn moeder samen gaan in de avond met de Canta, maar dat was niet verantwoord ik ben behoorlijk van slag en er flitst van alles door mijn hoofd en dus kwam mijn moeder op de fiets naar ziekenhuis en gingen wij toch met zijn allen, Johannes en Lianno.
Lianno wilde niet naar opa en daar had ik rekening mee gehouden en dus en zat hij met de spelcomputer te spelen en ging lekker beneden wat drinken en snoepen.
In het ziekenhuis waren zijn broers met vrouw en mijn zus aanwezig, dit was heel erg fijn en hij ligt rustig net of hij gewoon sliep.
Na een tijdje vlak voor we weg gingen nog even met verpleging gesproken en telefoonnummers gecheckt en afgesproken dat ik morgenochtend erheen ga en zijn vrouw in de middag, Lianno blijft dan bij Johannes thuis. 
we waren om 21.15 uur weer thuis Johannes bracht Lianno naar bed en praten met hem en ik deed mijn mail en belde met Twil.
En terwijl ik deze dag na afloop van me af probeer te schrijven gaat de telefoon, mijn vader is heel rustig in de slaap weggezakt, hij is om 22.00 uur overleden.
Verder lijden is hem bespaard gebleven.
Nu heb ik geen woorden meer….mijn moeder is hierheen op weg om op Lianno te letten en wij gaan Yvonne ophalen en nog even naar hem toe.

Rust zacht ouwe!

Johan Hendrik Weber sr.
22 maart 1946 – 4 mei 2011

Reacties (19) Trackbacks (0)
 1. Gecondoleerd Moontje en heel veel sterkte, ik denk aan jullie

 2. Gecondoleerd en veel sterkte gewenst.

 3. Heel veel sterkte toegewenst voor jou en je familie.

 4. Gecondoleerd, heel veel sterkte gewenst voor jullie allemaal.

 5. Geconduleerd en heel veel sterkte gewenst voor de komende tijd

 6. Moontje en Johannes, gecondoleerd en heel veel sterkte.

 7. Heel veel sterkte voor jullie samen.

 8. Gecondoleerd,heel veel sterkte

 9. Och jee, heeel veel sterkte…gecondoleerd

  dikke kus

 10. ps kun je misschien je adres smsen/?

 11. Gecondeleerd met het verlies van jullie vader.
  We wensen alle die hem dierbaar waren veel sterkte en kracht toe.

 12. gecondoleerd!!

 13. Lieve Moontje Johannes ,Lianno en verdere familie mijn oprechte medeleven met het verlies van jullie vader, schoonvader en opa. Veel sterkte, kracht en steun aan elkaar in deze moeilijke tijd!!

 14. Gecondoleerd en heel veel sterkte Johannes, Monique en Lianno!

 15. Gecondoleerd en heel veel sterkte!

 16. Gecondoleerd, heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 17. Lieve Moon, Jo, Lianno, Yvonne en familie en vrienden, gecondoleerd en heel erg veel sterkte gewenst. Ik ben er voor jullie! Dikke knuffel van San & Maup

 18. Heel veel sterkte voor jullie allemaal,

  Vel liefs van Sandra (sanneke30)

 19. Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst.
  Judith


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.