Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24apr/110

Eerste paasdag gevierd in Wageningen

Zondag 24 April
Vanmorgen op tijd opgestaan en Lianno was al wakker en heel stil op zijn kamer aan het spelen.
Aankleden, ontbijtje en toen belde Lianno zijn moeder en hebben ze even gebeld met elkaar.
Daarna zijn we op weg gegaan naar Ina (zus Johannes) zij was gisteren jarig en dus gingen we op bezoek met een mooie bos paasbloemen en een envelop.
Bij Ina eerst koffie met heerlijke taart en toen door naar de manege, daar waren haar dochters Inge en Hanneke, Lianno mocht natuurlijk paardrijden.
Eerst Mabel voorbereid toen in de bak maar het was erg warm en stoffig dus zijn ze het bos ingegaan en Lianno vond het helemaal geweldig, foto’s volgen later wel op zijn site.
De rit duurde een kleinhalf uurtje en Lianno heeft daarna Mabel en haar dochter mogen douchen, het veulen is van 2008 en nog wat onstuimig maar ergmooi.
Na de manege zijn we weer naar Ina der huis gegaan waar we een gezellig rest van de middag hadden en heerlijk aardappelsoep uit Columbia aten, dit is een soepdie je kaal krijgt en dan stop je er zelf in wat je lekker vind zoals kappertjes, avocado, crème fresh, kip en andere dingen.
Het is heerlijke soep en ook Lianno vond het heel grappig en uiteraard had Ina heerlijke ijs toe.
Toen speelde hij nog even buiten in de speeltuin en daarna was het hoogste tijd en vertrokken we weer naar huis en we waren om 22.00 uur thuis.
Lianno ging meteen omkleden tanden poetsen en slapen hij was helemaal op van deze mooie dag.
Johannes en ik rommelde nog wat en gaan zo ook slapen en hieronder nog paar leuke foto’s gemaakt met mijn Nokia97 (verklaard kwaliteit) van onze dag.
Lianno wilde graag een groepsfoto maken van ons en dat is dus gebeurt.

 24042011148 24042011143

24042011144 24042011145

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.