Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21apr/110

Vandaag begint ons lange paasweekend met Lianno

Donderdag 21 April
Vanmorgen was ik weer netjes al om 7 uur op en Johannes regelde met zijn werk dat hij vandaag onverwacht vrij kon krijgen, hij wilde dat omdat er familie activiteit bij Lianno op de groep is en eigenlijk zou Lianno zijn moeder gaan maar dat gaat niet door en dus belde men ons of wij konden en ja dus.
Johannes nam vrij en ging met mij mee iets regelen en daarna even langs ons oude huis en toen lekker in de tuin gewerkt, hij heeft met bladblazer schoongemaakt en de deur van het konijnenhok in de beits gezet.
We lunchten samen en daarna zijn we vertrokken naar Zeist, tijdens de familie activiteit hebben we een bezoek gebracht aan de nieuwbouw van Lianno zijn groepshuis, per 1 juni zullen ze daar heen gaan, maar ik vraag me af of ze dan echt klaar zijn.
Het ziet er van buiten mooi uit meer kon ik niet zien de instap was erg hoog en dus ben ik op de zandweg blijven staan.
Iedereen was erg enthousiast en als het klaar is zal ik het vast ook wel van binnen zien, boven uiteraard niet want ik kan geen twee trappen op, maar het is erg mooi en vooral nieuw en nu dus nog echt een puinhoop in de omgeving.
Na de rondleiding deden we een quiz en die ging over culturen, ze hadden afgelopen weken kennis gemaakt met allerlei culturen en daar kregen we nu leuke vragen over.
Vervolgens hebben ze allerlei lekker hapjes gemaakt uit verschillende landen als ons avond eten, uitgebreid buffet dus met onder andere mini pizza, wraps, taco’s, couscous, saucijzenbroodjes, worstenbroodjes, diverse rauwkost, koude eieren geschilderd door de kinderen en nog heel veel meer en het was bijzonder lekker en vooral gezellig.
Hierna speelden de kinderen nog even buiten het was ook zulk lekker weer en toen weer naar huis en helemaal zonder file!
Thuis heeft Lianno eerst zijn post gelezen, zijn moeder geprobeerd te bellen want ze hadden belmoment maar helaas geen gehoor en Lianno heeft de tuin mogen sproeien die was hard toe aan water.
Lianno heeft lekker met ons in de nieuwe tuin zitten kletsen en is toen gaan douchen en zijn bedje in en slaapt nu heerlijk
Johannes is nadat Lianno op bed lag nog even belangrijke post gaan halen op Kustrif, die is er bij de TNT tussendoor geglipt denk ik, want alles moet worden doorgestuurd, maar goed de oude buren belden en ik ben daar erg blij mee.
Wij hebben toen nog even zitten praten en nu ga ik zo douchen en dan ook mijn bed in, Lianno gaat straks echt later naar bed dan ik naarmate hij ouder wordt, nu is hij 9 jaar en ligt erom half 9 in en ik probeer meestal tussen 10-11 uur plat te gaan.
We gaan nu een lang paasweekend houden en hebben voor elke dag leuke plannen en dus weinig pc-tijd en lekker genieten van het mooie weer.
Ik kreeg nog een leuke mail, want ik mag weer nieuwe producten testen van buzzer.nl namelijk CoolBest Raw Juice, lijkt me heerlijk en ik ben ook nog Unox nieuwe romige tomatensoep met extra groente aan het testen, erg leuk en ik doe het heel graag en kijk dus uit naar het pakket dat zaterdag zal worden bezorgd, spannend weer wat er allemaal in zit!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.