Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19apr/111

De moeders zijn weer thuis!

Maandag 18 April
Een heerlijke rustige maar zeer zonnige dag.
Johannes naar Amsterdam en ik deed mijn dingen hier thuis.
In de avond nog wat hout en spullen gehaald voor konijnenhok en er ook nog even aan gewerkt.
Laat in de avond heen en weer sms-jes gestuurd naar mijn moeder, ze waren weer op weg naar Nederland en zijn rond kwart over tien in de avond geland.
Ze zijn 4 weken in Israël geweest en hebben een leuke tijd gehad ze zijn pas na middernacht in Lelystad dus bellen doen we morgen wel.
Nog wat tv gekeken en op tijd naar bed.

Dinsdag 19 April
Het is hier in het nieuwe huis heerlijk en we genieten er met volle teugen van, zo lekker rustige buurt.
In de ochtend was Sjoerd bij ons en die deed de boel, Johannes werkte thuis.
Mijn moeder gebeld en even bijgepraat, morgen komen ze samen even op de koffie/thee in ons nieuwe huis.
In de middag hadden we de voorschouw van onze huurwoning, we moeten nog wat dingen verwijderen en opknappen maar valt mee er is wel onduidelijkheid nu over de plavuizen, maar dat wordt nu uitgezocht.
Nu is het afwachten op telefoontje over nieuwe kandidaten en hopen dat ze onze vijver willen anders moet die er echt uit.
Daarna zijn we snel naar huis gegaan Johannes moest gewoon werken enna zijn werk boodschappen gedaan bij C1000 en lachen bij de kassa want ik wilde een slof shag dus 10 pakjes en zij hebben een beveiligd systeem, ik kende het dus ook niet ej moet op een computerscherm je keuze aan klikken pakje voor pakje en dan rolt er elke keer een bon uit de kassa die scant ze en als ej betaald hebt moet je naar automaat de bonnen een voor een scannen en dan valt je artikel net als bij limonade automaat laag bij de grond in vak.
Nog nooit gezien, erg veilig maar voor mij alleen dus knap lastig ik kan niet zelf mijn artikelen pakken veel te laag dus Johannes op zijn knieën, maar ja weten we ook weer rook spul halen we dus daar niet meer.
Goed met volle kar naar de auto staat er een grote auto dwars bij die van ons, verderop op de weg staat een politie auto, de auto achter onze auto bleek ook politie maar dan in burger, er was blijkbaar iets aan de hand, wij liepen dus gewoond oor en opeens hee hallo bleek die agent in burger dezelfde man die Lianno toen met zijn collega kwam ophalen voor de beloning, ik herkende hem niet in zijn burgerkleren, wel grappig dat hij ons meteen herkende.
Heel even gepraat hij vroeg naar Lianno en hoe we de foto’s vonden en toen gingen we ieder onze weg.
Thuis gekomen weer even gebeld met moeder nu hadden we beide meer tijd en morgen zien we elkaar en om tien uur avondeten, ondertussen belde ik ook Johannes zijn zus nog even en werkte Johannes door aan de deur voor konijnenhok en die is klaar.
Nu is het alweer veel te laat en ik ga dus snel bed in anders kom ik er morgen niet om 7 uur uit en dat moet wel van mezelf.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Raar systeem dan bij jullie C1000 voor de sigaretten .Lekker onhandig Hier staat ook zo’n automaat bij de kassa en het pakje van je keuze komt meteen bij de kassa terecht , net zo handig .


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.