Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17apr/112

Leuke, Drukke Zonnige Zondag!

Zondag 17 april
Vanmorgen stonden allemaal om 7 uur op, aankleden, ontbijt en spullen pakken.
Na de koffie zijn we Lianno naar de groep gaan brengen en die was om 10 uur terug, klokslag en stipt op tijd.
We spraken even met de leiding en gingen toen verder met ons reis, nu naar Utrecht om Nienke en Ilja thuis af te zetten en daarna door naar Lelystad.
We waren om 11uur weer thuis ging prima en Monique en Lammer zijn onderweg uit Limburg.
Johannes werkte in de tuin, onkruid weghalen en gewoon wat snoeiwerk doen, het is al een hele mooie tuin, veel bollen zoals narcissen, tulpen, blauwe druifjes en overal komt wel wat op nu, het enige wat ik echt al herken is de Hosta die schiet omhoog en de slakken trekken er al in.
Hosta en slakken horen bij elkaar is de natuur zegt men maar ja uiteindelijk blijft er geen Hosta over, maar we zullen zien hoe erg het uiteindelijk zal zijn.
Monique en Lammer kwamen en hadden lange reis achter de rug, huisje bewonderd, koffie eneen heerlijke kop Unox Tomatensoep met brood stonden op hen te wachten.
We kregen een heerlijke aardbeienvlaai en een mooie plantenbak vol planten en die staat nu op het aquarium te pronken, Bedankt Monique en Lammer.
Na de late lunch zijn we toen naar oude huis gegaan en meubels uit elkaar halen, Monique en Lammer hadden nog van alles nodig en wij hadden veel over dusbedden, nachtkastjes, tv kast, boekenkast, kamer commode, zitzak gingen op de aanhanger of in de auto en toenvertrokken ze weer naar Limburg, pfff 3 uur rijden.
Wij hadden tuinspullen in de auto gedaan en vertrokken ook en het was heerlijk weer en Johannes rommelde in de tuin en ik zat in de zon.
Verder zijn we na het eten hard aan de slag gegaan in de garage, veel opgeruimd lekker heen en weer lopen schuiven om het maar zo efficiënt mogelijk te krijgen, de rotzooi in de auto gedaan en we reden om 9 uur nog even naar odue huis daar verzamelen we groot vuil, einde van de verhuizing als alles echt opgeruimd en leeg is zullen we vanuit daar naar stort gaan brengen.
We hebben onze buitenlamp met nummer aangepast en opgehangen en ook ons mooie glazen naambordje hangt nu bij de bel, heerlijk!
Samen nog even lekker tv zitten kijken en naar bed, morgen gaat de wekker om 7 uur en gezien ik na de zomer elke dag om 7 uur op zal moeten omdat Lianno op tijd naar school moet, gaan we vanaf nu maar wennen aan 7 uur en ik heb nu dus al 2 dagen gehad.
Lianno komt donderdag al weer en zal vanaf nu alle vrije dagen van school bij ons doorbrengen hij is enkel nog op de groep omdat school hier nog niet in orde is, maar na de zomervakantie is dat wel het geval, Lianno zijn vakantie begint 30 juni en dus uiterlijk 4 juli officieel bij ons wonen.
Het was een druk maar heerlijk weekend het weer was perfect, goed gezelschap, leuke dingen gedaan kortom gewoon een echt goed weekend!
Wij voelen osn al helemaal thuis heir, de katten geloof ik ook, kijk maar eens hoe ze genieten opo de grote bank...languit!

PICT000217042011134

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Jullie hebben weer veel gedaan en alle spulletjes zijn dus opgehaald? Mooi zo!
    De katten liggen er heerlijk relaxed bij!

  2. Gezellig dat Monique en Lamber kwamen.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.