Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16apr/113

Superdag in Walibi Holland

Zaterdag 16 April
De jongens waren al vroeg wakker dus ik ben er ook maar uitgegaan om 7 uur, kids aankleden en ontbijt.
We maakten ons klaar voor vertrek naar Walibi en gingen op pad, we waren om klokslag 11.00 uur in Walibi.
Het was een mooie dag, lekker veel zon en best wel druk in Walibi, de wachttijden liepen erg op, ze gingen samen in een of ander draai ding dat ook omhoog gingen en later zijn ze met Johannes en Nienke in de achtbaan Robin Hood gegaan, wachttijd bedroeg een klein uur, het was erg knap dat ze zo geduldig konden wachten op hun beurt, petje af voor de jongens.
In die tijd dat zij daar in de rij stonden zat ik lekker in de zon en kletste wat met een wildvreemde mevrouw die ook stond te wachten op haar kleinkids.

16042011133

De Robin Hood als je heel goed kijkt zie je bijna links Johannes blauwe jas en ervoor Nienke groen vest, de kids zie je helaas niet.
We hebben tussen de middag een heerlijk broodje gegeten en als toetje verse warme mais, dat was echt lekker.
Nienke ging met de jongens in het reuzenrad en Johannes en ik dronken wat op een bankje en zwaaide elke ronde naar hun, daarna Rock Batle Show van Walibi gekeken en dan is de dag al weer om.
Lianno kocht van zijn eigen zakgeld een glas en een grappige beker waarbij een rietje er helemaal om heen zit en Lianno kocht er ook eentje voor Ilja lief hé? De jongens kregen van ons ieder een sleutelhanger als aandenken en bij de ingang aten we nog even gezellig een suikerspin, het park sluit om 18.00 uur en wij waren er net 5 voor.
Op weg naar huis afslag gemist dus ommetje door de polder en op weg naar de Mc Donalds, kids aan kindermenu en wij allemaal aan de chicken sensation menu met een appel/peer milkshake en die is erg lekker.
Snel naar huis want inmiddels was het al half 9 en om kwart voor 9 lagen de kids kapot en voldaan in hun bed, ze noemden het een superdag!
Ik ben direct ook gaan omkleden en lag er om 9 uur in was helemaal op, Johannes en Nienke zijn wat later gegaan.
Het was erg leuk en gezellig en we hebben het echt getroffen met het weer lekker zonnig, geen wind en dus heerlijk om buiten te zijn.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. wat fijn dat jullie zo’n mooie dag in Walibi hebben gehad, kan me voorstelolen dat iedereen bekaf was.

  2. Dat ziet er inderdaad uit als een superdag!

  3. Fijn dat jullie zo genoten hebben!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.