Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14apr/112

Bezoek Elis & Camiel en logee Twil

Maandag 11 April
Geen speciale dingen de gewone dingen gedaan.
Mijn vader is nog steeds niet in orde en het gaat niet lekker, hopelijk knapt hij toch nog wat op en snel.
Beterschap en sterkte ermee.

Dinsdag 12 April
Johannes is naar Amsterdam, Sjoerd komt heir het huis doen, is de eerste keer dus even kijken hoe en wat, maar al snel is de boel weer heerlijk aan kant en ondertussen kletsen we vrolijk bij.
Ik verzorg de dieren, rommel wat in huis en werk veel bij in ons forum, heerlijk want ik vind het leuk om te winnen en won vandaag bij Radio10gold twee kaarten voor de Golden Earing en was dus weer eens live op de radio te horen.
Ik won ook nog 2 boeken en 2 kaarten voor de autorai, heerlijk om weer dingen te winnen en mee te doen aan acties.

Woensdag 13 April
Vandaag is Johannes vrij en werkt aan het konijnenhok en deel twee staat nu ook nu nog de deur en dan moeten we hun nachthok gaan ophalen en later die dag de konijnen zal tegen Pasen worden.
Tegen de middag even samen lunchen en dan krijgen we bezoek van Elis en Camiel, erg gezellig en ze nemen hele mooie paarse tulpen mee voor ons nieuwe huis.
Elis is gek op onze Kuifje..kijk maar

216247_10150163564252980_541942979_6643990_4068435_n
De mannen hangen samen onze nieuwe plafond lampen op en nu si de kamer echt af, mooie verlichting en daarnaast een staande lamp.

2Knipsel Knipsel

We zijn even afval gaan wegbrengen in de Kustrif, tenslotte betaal ik nog huur dus mag ik daar ook de container gebruiken, allen stuk en overal troep er naast dus naar de wijk ernaast en daar maar alles netjes weggedaan.
Vervolgens nog de auto’s gevuld met spulletjes en toen terug naar huis, uitladen en meteen Lianno bellen want het is woensdag.
Lianno is vrolijk en kreeg goed nieuws van ons, vanaf nu komt hij elk weekend en alle vrije dagen bij ons, hij is enkel nog op de woongroep omdat school daar is en afgemaakt dient te worden, na de zomervakantie is er plek op school hier dus begin juli komt hij bij ons en dan wel definitief.
Lianno was dolblij met het nieuws en verteld nog even over zijn week en wil dan snel verder de speelfilm kijken die er wordt gekeken end at mag van ons.
Wij bestelden eten en hebben heerlijk met zijn allen zitten eten, na het eten heeft Elis een programma op mijn mobiele telefoon gezet daarmee kan ik gratis berichten sturen en verder weet ik er ngo weinig van maar het ziet er erg leuk uit.
Daarna gaan de mannen nog even eens telling in elkaar zetten in de garage en meteen alle reserve terraria erin plaatsen zodat er weer loopruimte ontstaat in de garage.
Dan gaan Elis en Camiel weer weg, nogmaals dank voor alle hulp en gezelligheid en de mooie paarse tulpen.
Wij kletsen nog even end an bed in morgen weer drukke dag.

Donderdag 14 April
Vanmorgen was ik al op tijd op Johannes werkt thuis en pleegzorg zou komen maar ze is ziek en heeft afgebeld.
Na de koffie ga ik met de Canta naar de bushalte want Twil komt daar aan en ik haal haar even op, is niet ver maar wel even leuke ne gezellig zo.
Thuis rondleiding en ze vind het huis super en zo licht en groot precies waarom wij dit huis ook wilden hebben.
We lunchen met zijn allen en na de lunch moet Johannes weer werken en gaan wij rondje Lelystad maken met de Canta we gaan eerst even langs de AH maar helaas de pinautomaat is stuk, door naar mijn moeders huis even checken en dan naar Karveel en via tankstation weer naar huis en aan het einde hebben we dus lekker 15 km gereden.
Dit was de eerste keer dat er iemand anders dan Lianno naast me zat, Johannes heeft wel een keer meegereden maar meestal gaan we met de gewone auto, kortom was een fijne ervaring en ik weet dat ik goed kan rijden en het gaat me ook makkelijker af nu.
Eenmaal thuis zitten kletsen af en toe buiten om te roken en Twil las in een boek terwijl ik mijn soap keek, we aten heerlijke Calzone(dubbel gevouwen pizza) en na het eten hebben we naar Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1.
Ik blijf erbij dat ik de eerste films leuker vind dan deze er gebeurt heel veel tegelijk en het volgt elkaar snel op en als het echt los barst is de film afgelopen en mepten we wachten op part 2, deze gaat op 14 juli de bioscoop in dus nog later op dvd, we wachten er rustig op.
We hebben wel genoten van de film en dan is het ook meteen einde avond, morgen gaat de wekker weer om 7 uur.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Beterschap voor je vader! Gezellig al dat bezoek en wat een leuke foto. Super nieuws dat Lianno nu elk weekend bij jullie is en jullie kunnen aftellen tot hij definitief bij jullie komt wonen! Geweldig! Een heel fijn weekend gewenst, ik spreek je volgende week.

    Liefs en dikke knuffel van San

  2. Hey, ik word beroemd 😉
    Was erg gezellig en geen dank hoor voor de hulp. Heel graag gedaan, we waren blij dat we toch nog een beetje konden helpen!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.