Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10apr/110

Zondag zit er ook al weer op

Zondag 10 April
Vandaag sliep ik uit tot half 10 en Johannes was al om half 9 opgestaan, Lianno speelde lief in zijn kamer.
We hebben met zijn allen de gekregen racebaan van Lianno in elkaar gezet, erg leuk ding.
Lianno heeft met wat kinderen voor de deur gespeeld, hij vindt dat nu alle nieuw en anders is uiteraard beetje eng dus ben ik buiten in de zon gaan roken en toen durfde hij wel.
Hij heeft heerlijk gespeeld en hij heeft Johannes geholpen met het begin van het nieuwe konijnenhok, deel 1 staat nu de laatste kant maar die is wat moeilijker er moet een deur in.
Het ziet er nu al mooi uit en ik kan niet wachten tot de reusjes hier zijn, want ook al worden ze perfect verzorgd ik mis ze en wil ze hier hebben.
We hebben daar nog even zitten praten en toen moest Lianno terug, daar even zitten praten en vol trots vertelde hij over zijn avontuur met politie, zijn nieuwe kamer.
Wij zijn op weg terug naar huis gestopt bij de AH voor boodschappen en toen naar huis, lekker tartaar met salade gemaakt en Johannes is nog even door gegaan met het konijnenhok.
Nog wat tv gekeken en genoten van het mooie uitzicht op ons aquarium, het is nu echt al helemaal ons huisje ook al missen er nog 2 kanjers.
Zo nu bed in want morgen vroeg op en ik heb veel gepland staan zoals administratie, forum, zonnetje zitten dus nu lekker slapen en op naar morgen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.