Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9apr/112

Lianno zijn kamer is klaar!

Zaterdag 9 April

Vanmorgen was Lianno al vroeg op en de katten waren met hun vlieguurtje bezig door de gang, keuken naar woonkamer en terug, zal wel lente in hun bol zijn, maar goed we stonden dus om 8 uur op.
Eerst aan het ontbijt en Lianno had het nog over zijn avontuur met de politie, hij glimt dan van oor tot oor erg leuk om te zien.
Vervolgens zijn we naar de Kustrif (oude huis) gegaan vissen vangen uit het aquarium, heel karwei maar gelukt 15 zakken vol vissen in speciale box en in de auto, ondertussen heeft Lianno de buurman geholpen onze tuinspullen op de aanhanger te zetten.
Met volle auto’s weer naar nieuwe huis en buurvrouw Ria kwam nu mee en heeft gezellig kop koffie gedronken en een rondje gelopen en ze vindt het een geweldig mooi huis.
Het aquarium is nu vol leven en van alle vissen is er maar eentje die het niet heeft gehaald, zonde maar dat was te verwachten stress is slecht voor vissen en dus valt het erg mee.
We zijn toen begonnen aan Lianno zijn kamer en hij heeft zelf heel veel geholpen, ook heeft hij andere dingen gedaan want verhuizen si niet leuk en zwaar werk vindt hij.
We zijn naar de Intratuin gegaan spullen halen en buurman Herris en Johannes hebben alles voor nieuw konijnenhok gehaald, daar kunnen we dus nu aan gaan bouwen.
Na het winkelen verder met kamer Lianno en eten besteld, Lianno belde even met Oma (mijn moeder) die in Israël is, ik dacht mooie tijd om even te doen dom want ze leven een uur later en dus moesten ze bijna eten, maar goed bellen kost best wel iets dus maakt ook niet uit, Lianno en Oma vonden het fijn en dat telt.
Na het eten laatste dingen voor Lianno zijn kamer gedaan en die is klaar, Lianno lekker in bad gegaan en nu slaapt hij lekker.
De vissen zwemmen heel tevreden in supermooie bak weer rond en ik geniet met volle teugen van het levende schilderij…….zo mooi die vissen van vanaf mijn relaxstoel enpc hoek heb ik prima uitzicht erop.
Johannes heeft alle snoeren weer weggewerkt en alles op tijdklokken gezet, zodat alle beesten weer automatisch licht en warmte krijgen.
Toen we weg gingen bij oude huis sprak ik buuf Wendy en die vertelde me het nieuws over de schietpartij in Alphen aan de Rijn, schokkend en dat in Nederland geen woorden voor, wens alle betrokkenen heel veel sterkte met deze ernstige gebeurtenis.
Tot slot nog wat leuke foto’s van Lianno zijn mooie nieuwe kamer.

PICT0006 PICT0007 PICT0008 PICT0009 PICT0010

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Mooie kamer heeft Lianno!

  2. Ziet er erg mooi uit, leuke kamer heeft Lianno


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.