Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7apr/114

Infuus@NEWHome & leuke foto’s

Woensdag 6 April
Vanmorgen stonden we lekker op tijd op, Johannes is vrij vandaag en ik heb diverse afspraken.
Komende nacht is er een meting ter controle van de beademing en dus komen ze apparatuur plaatsen en die halen ze dan morgen weer op.
We rommelen lekker en ruimen de laatste dingen op, lekker buiten roken en druk bezig geweest om het weblog weer online te krijgen.
Vandaag heb ik voor het eerst infuus in het nieuwe huis, Jop komt en vind het een geweldig huis en tijdens het infuus helpt hij Johannes met het in elkaar zetten van zijn bureau.
De tijd vliegt voorbij, infuus verliep erg soepel en ik heb lekker tv gekeken, naar de spelende kinderen gekeken die voor het huis spelen.
Nu Johannes zijn bureau klaar is is de huiskamer af, alle meubels staan er en het enige wat nu nog hoeft zijn de vissen ophalen van het weekend en het aquarium vullen met leven.
We belden met Lianno en die vind het allemaal erg spannend nu het april is en bijna mei en dan vooral bijna mei vakantie, want dat is de planning dat hij hier komt wonen en hij wil dat zo graag maar vind het ook weer heel erg spannend.
We kletsten gezellig voer zijn nieuwe kamer, nieuwe school en je merkt dan ook dat hij er veel mee bezig is en dat mag he tis ook allemaal spannend ook voor ons.
We zijn dan ook erg benieuwd hoe hij reageert op he thuis en zijn nieuwe kamer hij heeft het al gezien maar niet met onze en zijn eigen spullen.
In de avond lekker achter de pc en dingen inhalen en gelukkig mijn weblog is er weer, tja wel een paar uur werk om alle logs vanaf 14 februari weer terug te zetten één voor één en helaas ben ik dus wel alle reacties daarop kwijt, maar goed het werkt weer en dat is het belangrijkste.
Zo tot slot heb ik een paar leuke foo’s gemaakt van onze nieuwe huiskamer……..de foto’s draaien linksom rondje huiskamer.

1 2 3 4 5 6

Reacties (4) Trackbacks (0)
  1. Zo jullie hebben echt hard gewerkt super heel veel geluk en plezier in jullie nieuwe huis

    Groetjes Karin(keldex)

  2. Ziet er echt mooi uit, lekker zeg dat het zo snel is gegaan, hoe bevalt het de katten tot nu toe, was het erg wennen ? of waren ze snel gewend.. en de reusjes, zijn die er ook al ??

  3. Prachtig! Wat een ruimte, heerlijk zeg. Geniet ervan. Als het wat beter gaat met mij, komen we zeker kijken. Liefs

  4. Jee Wat een ruimte zeg!!! Gaaf hoor!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.