Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7apr/111

Eerste dag alleen thuis

Donderdag 7 April
Johannes vertrok al vroeg naar Antwerpen en moest later op de dag naar Brussel en toen weer naar huis Lelystad , lekker rondje.
Het is de eerste dag dat Johannes echt weg is naar zijn werk en ik hier ben en het is prima, voelt al echt als ons huis.
Ik stond half 8 op en begon de dag met koffie en sigaret in de tuin en jawel in de zon heerlijk, belde no geven met Johannes.
De dag was tot eind van de middag zonnig en daarna bewolkt en fris, ik heb gerommeld in huis, in ons forum, op Twitter en begin weer beetje mijn eigen ritme te vinden.
Ik moet wel meer tijd vrij maken voor het huis want het is echt aanzienlijk groter en dus ook zwaarder om het zelf schoon te houden, elke dag stofzuigen moet gewoon met die katten van ons.
Verder belde ik met diverse mensen dat was gezellig en ik moest ook nog wat dingen regelen en dat is ook gebeurd.
De hele dag heb ik radio Veronica aan staan omdat ze de album top 1000 allertijden uitzenden end at is heerlijke muziek.
De post bracht een heel mooi boeket bloemen met rozen en gerbera’s inclusief vaas, Kato van mijn oom en tante, super bedankt Rien en Sandra & Chico.
In de avond komt Johannes thuis en hij maaktheerlijk roerei met paprika, ui, tomaat, kaas en he tis erg lekker, hij wilde eens kijken hoe het kookte op de inductie kookplaat, nou snel is wel een goede term, dit gaat wel even sneller dan met gas zoals wij gewend waren.
We hebbenlekker tv zitten kijken in onze nieuwe zithoek, heerlijk genietend van alles.
De verhuizing is super verlopen, maar uiteraard zijn we nog wel kapot en dat heeft wat tijd nodig en in mijn geval houdt dat in dat mijn rug en benen teveel belast zijn en ik dus tijdelijk met wandelstok loop, ik wil niet met mijn rollator in huis lopen en ik heb toch even een klein steuntje nodig dus een wandelstok is prima.
Het is heir veel groter dus ik loop in verhouding ook veel meer nu en dat is even wennen maar wel goed voor me denk ik en buiten roken ook ik rook nog maar een derde van wat ik in de Kustrif binnen weg pafte, want dan ligt het naast je pak je het makkelijk en nu moet je echt even opstaan en actie ondernemen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Goed om te horen dat de verhuizing goed is gegaan, en de foto’s die ik zag van het nieuwe huis zien er goed uit. Geniet er van. 😀


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.