Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6apr/112

Rare actie oude buurman en weblog crashed!

Zondag 3 April
We hebben vandaag lekker uitgeslapen en rustig de dag begonnen.
Veel in huis opgeruimd en genoten in de tuin, de katten zijn al helemaal thuis nu.
Ook nog even naar oude huis geweest en tjonge jonge sommige mensen hebben echt geen normen en waarden, want toen ik de deur open deed viel er iets met een keiharde klap op de vloer, vanuit de brievenbus.
Al snel was duidelijk dat één van onze oude buren de kentekenplaat onder het invaliden parkeer bord heeft verwijderd, hij schreef in kort briefje dat we nu zijn verhuisd en het zonde is dat de plek nog bezet blijft en wij er zelden staan.
Ik plofte zowat uit elkaar van woede, wat onbeschoft 2 nachten weg en dan zo’n actie zeg en dat terwijl het bord deze week in zijn geheel verwijderd zou gaan worden, bijna zou je hem nu expres laten staan tot eind mei.
maar goed woon er niet meer dus laat het maar gaan, maar leuk is wel anders, snel spullen gepakt en vertrokken naar nieuwe huis.
Daar lag een kaart van onze nieuwe buren op de mat, een welkomst kaart heel aardig.
We hebben even boodschappen gedaan en verder heel rustig door gerommeld in huis en dan is de dag zo om.
Eind van de avond was ik nog steeds over de zeik van de actie van de oude buren, kan het niet bevatten je spreekt die man zaterdag en dan zodra je weg bent haalt hij zo’n streek uit bleh!

Maandag 4 April
Johannes werkt vandaag thuis, eerste dag na verhuizing valt niet mee.
Ik rommel wat en ben even als vanouds op forum, Twitter en Facebook bezig geweest.
Laatste dozen glaswerk uitgepakt nagewassen en opgeruimd, dat was dat nu de rest nog, er staan wat kratjes en spullen voor onze bureaus, maar goed dan moet eerst Johannes zijn bureau worden geleverd en dat is komende woensdag.
Ben met de Canta weggegaan om de huur op te zeggen, lang wijkgericht werken om te regelen dat het parkeerbord weggaat en meteen even gemeld wie en hoe het bord is verwijderd want ik vind dat echt niet normaal.
Toen naar oude huis en even bij de lieve oude buurtjes geweest en toen weer naar nieuwe huis.
Heb de stofzuiger gepakt en tjonge dat is heir wel even anders zeg ben er 3 keer zolang mee bezig en mijn snoer is steeds te kort, had ik nooit last van.
Het is al erg leefbaar en netjes geworden de keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer zijn opgeruimd en daar ben ik blij mee, de garage moet nog gedaan worden en dient nu als opslag zodat huis netjes is.
In de avond even langs de buren gegaan handje schudden en kennismaken, lijken ons aardige mensen en meteen even overlegd of ze last hebben van de Canta die op openbaar terrein staat tot er een plek is aangemaakt, maar is allemaal geen probleem.
We moeten nu gaan nadenken hoe we de voorzijde gaan aanpassen, we hebben wat leuke ideeën maar nu nog kijken hoe en wanneer.
Johannes heeft het grote aquarium gevuld nieuwe voedingsbodem, steentje en water erin zo hij staat weer aan en nu proefdraaien en dan komen zo snel mogelijk de vissen en platen hierheen.
Het huis is rookvrij en dus gaan we regelmatig even voor of achter huis roken, voor is heel warm als de zon schijnt geen schaduw en in de achtertuin overal schaduw heerlijk en het bevalt prima buiten roken zo blijft ons huisje fris.
Hoogste tijd om te gaan slapen nu, we zijn beide kapot en moe en hebben weer veel gedaan en zo’n eerste werkdag na week vrijmet keihard werken valt niet mee.

Woensdag 6 April
Toen ik dit wilde posten (5 april) stortte de site in en ik kreeg hem niet meer aan de praat.
Johannes heeft erna gekeken en naar de server die we hiervoor huren bij mijndomein.nl maar ook hij kwam er niet uit.
Mailen, Twitter en ja reactie ze hebben het hersteld, nou ja hersteld ze hebben in februari de database verplaatst en hoe het ook in elkaar steekt iets is er dus goed fout gegaan.
Het gevolg is dat ik alle logs vanaf 14 februari tot nu dus weer kwijt was, ik heb ze dus helemaal handmatig terug gezet.
Jammer genoeg kan ik niet de reactie terug zetten want die heb ik niet meer, daar baal ik dus heel erg van.
Vandaag dus druk geweest met alles terug zetten en morgenochtend een log over vandaag, want he tis nu alweer veel te laat en ik ben erg moe en ik heb een nachtmeting als controle van de beademing.
Blij dat het wel weer werkt en ik heb dus alles nu weer terug gezet één voor één en de software weer bijgewerkt en nu moet het dus goed draaien.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. jeetje, wat een toestand met je blog, alles handmatig terugzetten…
    en die buurman, wat een drop***, je bent net weg en je betaald toch nog huur voor je oude huis, dus heb je ook nog recht erop, maar ja beter niet te druk om maken, jullie hebben nu een heel mooi plekje, lekker ruim, alles gelijkvloers, kan me voorstellen dat het snoer nu te kort is… succes

  2. Wat een rare actie van die buurman!! 🙁
    We zijn zo benieuwd naar jullie nieuwe huis! Erg leuk om alvast even bij gekletst te hebben en nog bedankt voor de verhuiskaart! Hopelijk is die van ons aan het begin van de week ook aangekomen op het nieuwe adres 🙂
    Tot snel hoop ik!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.