Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29mrt/110

Dag één van de verhuizing zit erop

Zo vanmorgen al om 7 uur beneden en Sjoerd kwam om 8 uur, eerst koffie en toen de bus halen die we hebben gehuurd voor de verhuizing.
Ging allemaal vrij snel dus naar ander huis in Lelystad om kast te halen en toen door naar nieuwe huis en Sjoerd zag het nu voor het eerst en vind het groot en supermooi.
Na een rondje zijn we naar ons oude huis gegaan en hebbend e heren de bus volgeladen, buurman Herris heeft in de loop van de dag steeds even geholpen en dat is echt super.
De heren brachten de eerste volle bus weg en ik ben toen met de Canta boodschappen gaan doen en regelen dat we UPC krijgen in nieuwe huis en we waren bijna tegelijk thuis om te lunchen.
Na de lunch bus weer vol en met zijn allen naar ons nieuwe huis en toen ben ik daar gebleven en begonnen dozen uit te pakken terwijl Sjoerd en Johannes nog een keer of 3 heen en weer eden, bij de laatste rit hielp Dien de vrouw van Sjoerd ook mee.
De dag vliegt om en het is heerlijk zomers weer buiten dus in de pauzes even buiten roken, ja ja ons huis is rookvrij verklaard en dus zullen wij ook buiten gaan roken of niet roken.
Er is heel veel over Lianno zijn kamer is over nu zijn speelgoed nog, heel veel dozen, scootmobiel, relaxstoel, muizen, cavia’s en een klein aquarium de rest volgt allemaal deze week nog.
Tijdens een rookpauze hebben we onze buurvrouw ontmoet ze kwam zich meteen even voorstellen, erg leuk en even gezellig zitten praten.
We hebben lekker een heerlijke maaltijd met patat en loempia, salade besteld en een milkshake en gezellig in ons nieuwe huis gegeten met zijn viertjes, euh eigenlijk met vijf want Dien had heel gezellig hun hond Luna bij zich, lief beest.
Na het eten hebben Sjoerd, Dien en Johannes de kast in Lianno zijn kamer in elkaar gezet en toen was het genoeg voor vandaag iedereen si kapot en moe maar erg voldaan over wat er al klaar is.
Sjoerd, Dien en Luna gingen naar huis en wij sloten de boe af en gaan nu ook douchen en slapen ben helemaal kapot.
Dit was dag een en we lopen prima op schema zelfs een beetje voor er is maar liefst vijf keer een volle bus overgebracht, echt klasse!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.