Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28mrt/110

We hebben de sleutels van ons nieuwe huis!

Zondag 27 Maart
Vandaag sliepen wij lekker tot een uur of tien en Lianno was heel lief en stil bezig met de Nintendo DS.
Na het ontbijt begonnen met zijn spullen inpakken en he tuit elkaar halen van zijn bed, Lianno en Johannes waren er erg druk mee.
Later speelde Lianno met zijn vriendje en natuurlijk spraken die veel over hun heldendaad en het cadeau dat ze nog krijgen.
Het was toen hoogste tijd om terug te gaan en op naar Driebergen even gesprek en lekker koffie erbij en toen lieten we Lianno achter en gingen wij terug naar huis.
We aten wat en rommelde hier en daar wat en Twil belde nog even gezellig en we zijn op tijd naar boven gegaan, de laatste was opgeruimd hier en toen douchen en bed in.

Maandag 28 Maart
Vroeg op en gespannen ik krijg van vele een sms om ons succes te wensen en dan is het tijd en gaan we op weg naar het nieuwe huis.
Alles is er heel erg netjes en opgeruimd, je kan er zo in trekken ze hebben alle meubels voor ons laten staan en ook decoratie zoals schilderijen, servies, glaswerk, boeken en wij hadden dit uiteraard zo afgesproken en zijn er dan ook erg blij mee.
Lianno heeft van hun een Cars Racebaan gekregen en die staat te wachten in zijn nieuwe kamer, lief hé? Dit hebben ze gedaan omdat ze bang zijn dat het gekregen motortje het niet meer zou kunnen doen, dan kan hij in ieder geval nog racen.
Daarna zijn we met zijn allen naar de notaris gegaan tekenen, koffie uitleg en de verkopers en makelaar namen afscheid en gingen hun weg en wij moesten nog wat andere zaken tekenen en gingen toen ook weg.
Het eerste wat we deden is naar ons nieuwe huis gaan met zijn tweetjes heel fijn en vreemd, we genoten en dronken kop koffie.
Na een klein uurtje samen rondlopen en genieten, kijken en overleggen zijn we naar ons oude huis gegaan, lunchtijd.
De vrouw van mijn vader kwam, helaas was mijn vader niet in orde en kon hij nu niet, maar geen probleem eerst even opknappen en dan komt hij uiteraard echt wel langs en ziet het er nog mooier uit, zijn vrouw heeft in ieder geval genoten en heel veel foto’s gemaakt.
We gingen weer naar het oude huis wat spullenzoals koffiezetapparaat, bekers, koffie en schoonmaakmiddelen ingeladen en terug naar nieuwe huis en daar hebben we toen de kasten goed neergezetzodat er plek is voor terrarium stelling en aquarium.
We hebben heerlijk in de tuin gezeten met koffie en peukje en het was net of we op vakantie waren voor ons gevoel lekker stil, hier en daar een vogel die floot, gewoon heerlijk.
Nog wat gepoetst en opgeruimd en toen via de Praxis om schroeven halen naar huis en het was inmiddels al bijna 7 uur, eten besteld wat telefoon gehad en vervolgens met de buren afspraak gemaakt dat zij morgen wat spullen ophalen.
Johannes heeft zijn computerhoek afgebroken en ingepakt en nu even aan het bijkomen en dan gaan we zo douchen, morgen wordt hele zware en drukke dag dan hebben we een bus en Sjoerd is er dan ook dusdan gaan de grote zaken over en zoveel mogelijk van onze kleine 100 dozen.
Uiteraard moe en voldaan gaan we zo naar ons bed

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.