Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24mrt/110

Heerlijk lente en drukke dagen

De dagen gaan snel voorbij en de zon schijnt echt lekker.
Gisteren had ik mijn laatste infuus@Home in dit huis, vreemd het besef komt nu pas en dat ondanks alle dozen die er al weken staan.
Het is echt heerlijk weer de laatste dagen, alles wordt wakker buiten, de vogels worden actief en fluiten er flink op los.
Vandaag heb ik lekker een tijd op het balkon uit de wind in de zon gezeten, dat was genieten.
Ook hadden we gesprek met pleegzorg en maakte we kennis met de nieuwe voogd van Lianno, wel grappig ook zij komen volgende keer in nieuwe huis.
Verder gaat alles zijn gangetje ik ben alleen steeds minder online, komende week gaan we hard aan de slag en dus nog minder online, we krijgen hulp van alle kanten en daar zijn we blij mee.
Johannes won op Twitter een sticker met de tekst “FOLLOW ME ON TWITTER @lelystadse” hij is lichtblauw met witte letters en bedoelt voor op de Canta, alleen weet ik nog niet zeker of ik dat wel zal doen, maar goed hij is erg leuk.
Johannes kreeg nog vervelend bericht dat zijn oom is overleden, morgen is zijn begrafenis maar wij gaan er niet heen, Ina (zus Johannes) gaat en neemt ook namens ons de bloemen mee en de condoleances, Ina sterkte en bedankt.
Nu is dag weer om en na dit logje gaan we snel naar bed, morgen vroeg op en drukke dagen voor de boeg.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.