Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22mrt/110

Aftellen naar maandag!

Zo vandaag stond ik rond 10 uur op en heb eindelijk weer eens goed geslapen, heerlijk want dat merk ik meteen aan mijn lijf.
Zoals ik al aan gaf is vandaag mijn vader 65 jaar geworden en ik heb hem uiteraard even gebeld.
De dag begon met storing van UPC dus geen telefoon, tv, radio, internet erg lastig als je veel mensen had willen bellen, maar gelukkig waren het steeds erg korte storingen.
Het is echt lente buiten, heerlijk zonnig weer en we konden weer bijna heel de dag de tuindeur open houden, ik geniet daar echt van en de katten ook die dan lekker in en uit lopen.
Tegen de lunch kwam er bericht van de notaris, eindelijk na alle vertragingen waren alle papieren binnen en ik ben ze persoonlijk maar gaan ophalen, binnen is binnen.
Via de notaris even langs mijn moeders huis wat papieren ophalen en door naar de AH voor boodschappen, het was heerlijk zonnig buiten en ik was met de Canta en kon dus veel meenemen.
Thuis gerommeld in huis staan overal dozen en we hebben de planning voor de verhuizing nu echt klaar en tellen af naar maandag dan krijgen we de sleutels van ons nieuwe droomhuisje.
We hebben natuurlijk heel wat dieren 2 grote katten, 2 Vlaamse reuzen, 6 terraria, 2 aquaria, kooi met cavia’s, bak met muizen en alles moet netjes en zorgvuldig over de aquaria zijn het moeilijkste, die grote is voor 350 liter en is schoon leeg al ontilbaar, maar we hebben alles goed uitgedacht en we gaan ervoor.
Ik heb maar een paar mensen gebeld Twil, mijn vader en ook even de moeders om te horen hoe Israël beviel de rest komt van de week wel weer.
Verder nog wat gerommeld op pc, internet en tv gekeken en nu ga ik snel slapen morgen is een zware dag Sjoerd komt morgen in plaats vandaag en in de middag heb ik infuus en Lianno bellen en dag om.

tegeltje13

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.