Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11mrt/110

Kuifje hersteld en voor alle Japanners heel veel sterkte!

Zo weer even jullie op de hoogte brengen over hoe het hier gaat.
Kuifje is weer helemaal de oude, eet en drinkt gewoon weer en krijgt dagelijks nog wel laxeermiddel, hij mauwt en zeurt er weer vrolijk op los.
We zijn erg blij dat hij zich weer zichzelf voelt en zo gedraagt en hopelijk blijft het bij deze keer.
Vandaag is het verkeer een ramp echt waar na een overval in Marknesse kwam er achtervolging over A6 en A1 en eindigde in schietpartij dus dikke files en afgesloten wegen, niet veel later ernstig ongeluk A6 onze afrit uren lang dicht en nu is de A27 dicht omdat er 3 vrachtwagens op elkaar geknald zijn en er nu iemand bekneld zit…kortom chaos.
Deze chaos is niets vergeleken met de chaos die Japan over zich krijgt aardbeving, tsunami, brand in oliebedrijf, problemen met kerncentrales, dorpen weggespoeld, heleboel ligt plat kortom diep triest en de beelden zorgen echt voor tranen in mijn ogen, ik heb heel erg te doen met de mensen en ik hoop dat ze alle hulp krijgen die ze nodig hebben van iedereen.
Ik zat net beelden te kijken waarbij je de tsunami ziet alle geparkeerde auto’s gaan met het water mee alsof het lege dozen zijn brrrrrr
Zo nu en dan schakel ik even over naar schaatsen op Nederland 2 maar de beelden om Nederland 1 volg ik ook, ik hoop dat het snel over si al die tsunami’s en dan kan men beginnen met leven oppakken, opruimen en een onmenselijke taak als je mij vraagt.
Dit is zo’n harde klap voor Japan zowel voor de mensen als voor hun economie, hoop dat ze hem toch weer goed te boven zullen komen.
Johannes is uit eten met collega’s en komt pas laat thuis, Lianno komt zo die is door mijn moeder opgehaald en we hebben weer lekker een gezamenlijk weekend.
Iedereen een goed weekend, het zal lekker weer worden als ik de weerman mag geloven en daar hoop ik toch wel op

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.