Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8mrt/110

Kuifje is geholpen en weer thuis

Zo de dag zit er gelukkig weer bijna op, ik ben erg moe en heb veel aan mijn hoofd.
Ik slaap dus nog steeds slecht en toen ik vannacht uit mijn bed wilde en me opdrukte knakte ik mijn duim links dubbel, dik zeer en lastig, maar valt niet op naast mijn heup, tennisarm rechts en nekklachten.
Ik heb veel afspraken deze week voor mijn doen dus druk, maar dat komt allemaal wel goed uiteindelijk.
Vannacht was ik vaak wakker en Kuifje lag heel de tijd te slapen, niet eten, niet drinken en niet naar de bak.
Sjoerd kwam en bleef langer zodat als de pakketdienst kwam er iemand was toen wij Kuifje naar de dierenarts brachten.
De dierenarts voelde meteen dat het probleem er was en Kuifje moest blijven, in de tijd dat hij daar was keek ik wat tv en voelde me niet zo lekker.
Nienke belde dat bracht afleiding en was even gezellig en toen mochten we eindelijk Kuifje weer halen, nog erg slaperig en om zich heen kijkend van de narcose.
Alles is eruit en het waren harde klonten ontlasting met wat haar, maar niet heel veel haar helaas, maar goed wat wel si dus niet duidelijk en hopelijk is dit eerste en laatste keer.
Kuifje moet de fles laxeer in doseringen opmaken ongeveer een week gok ik zo en dan is de fles leeg.
Oorzaak is dus niet duidelijk hij eet altijd Maine Coon brokken van Royal Canin dus daar kan het niet aan liggen, maar ja hopelijk hebben we het nu achter ons gelaten.
Kuifje is wel rommelig nu, zijn haren zijn nat geweest en dan krullen ze heel ergen ziet er vreemd uit, maar het is erg fijn dat hij weer op de vensterbank ligt te slapen.
Ben benieuwd of hij straks weer gaat eten zal wel honger hebben na paar dagen geen eten en een echte lege maag en darmstelsel.
Nu ga ik eten maken en eten en ik ga vroeg naar bed ben moe en wordt moe van het zeggen dat ik moe ben.
Vandaag is de mooie designlamp bezorgd die ik heb gewonnen bij de Volkskrant, is uit de film Loft, en hij is supermooi ben er erg blij mee.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.