Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7mrt/110

Kuifje is ziekjes

Vandaag maar weer even een log, is alweer 4 dagen geleden.
Alle mensen die carnaval vieren veel plezier en jullie hebben heerlijk lenteweer.
In het weekend hebben we de keuken kaal gemaakt, alles van de muur en ook aan de buitenkant huis en de wc, alles zit in een doos.
Het was een heerlijk en rustig weekend, maar we hebben dus wel een en ander gedaan, de deur boven is heel en klaar.
Vanmorgen moesten de auto’s al vroeg weg in verband met de bomen kap, tja boze buren hoop gedoe en uiteraard vinden wij het ook zonde, maar de gemeente wil het dus er is een vergunning en men heeft bezwaar gemaakt telefonisch ja dat helpt dus niet en na een korte blokkade van buren werden de auto’s weggehaald en de bomen gekapt.
Een kapvergunning aanvechten moet je natuurlijk wel volgens protocol en schriftelijk doen, binnen de tijd en niet op het moment van de kap zelf.
Een aantal buren beweren dat de wijkbeheerder heeft gezegd dat het een voorstel was en dat het niet zou gebeuren, omdat er veel weerstand was, maar dat lijkt mij niet correct tegen mij was hij heel duidelijk de bomen moeten weg, maar ik liet het erbij was toen op zoek naar ander huis en had geen zin in nieuw gevecht.
Kuifje was heel het weekend anders, spuugde enorm veel en het werd erger, afgelopen nacht heb ik veel wakker gelegen en hoorde hem keer op keer spugen.
Vanmorgen even aangekeken maar eet, drinkt niet is warm en slaapt veel dus de dierenarts gebeld, erheen geweest en hij heeft een behoorlijke verstopping waarschijnlijk haren.
Dus hij heeft injectie gekregen tegen misselijkheid zodat het spugen stopt, dan moet hij om de 2 uur een spuitje met laxeermiddel en als hij niet leeg poept vanavondgaat hij morgen onder narcose om zijn darmen leeg te maken.
De dierenarts wil dit proberen maar is ook bang dat het Kuifje niet lukt dus morgen om 10.45 uur zijn we daar weer voor controle en als het er nog zit dan neemt ze hem direct op en is hij voor alle zekerheid ook al ingepland en zal hij morgenmiddag worden geholpen.
Nou eerst maar eens kijken of hij straks gaat poepen….maar leuk is weer anders wordt vervolgd

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.