Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3mrt/110

We zijn er nog hoor……..

Zo heb even niet geschreven op mijn blog, had denk ik weinig zin na de opmerkingen van een zekere Lort.
Na mijn reactie heeft de persoon van mij een mail gehad, maar natuurlijk hoor je daarna nooit meer iets.
De laatste dagen speelt mijn heup, nek en rechter arm (tennisarm) behoorlijk op, maar is ook wel logisch ik doe teveel en dat is ook weer normaal gezien we druk zijn met inpakken, opruimen en klaar maken voor de verhuizing.
Overdag heb ik last met zitten dus loop zo nu en dan een rondje, dat levert dan weer last op andere plekken en dan gaan we dus weer liggen, wat ook niet lang kan kortom ben mien onrust en hobbel door.
In de nacht word ik wakker van de pijn en dan lig ik uren wakker en als gevolg lig ik in de ochtend op bed terwijl ik eigenlijk van alles wilde en had dienen te doen.
Kortom het is een slechte week en ik vermaak me dan maar op Twitter en als het lukt op het forum, Twitter kan ook via mijn mobiel en daar heb ik leuke prijzen gewonnen de afgelopen dagen, zoals een mooie mascara die ik heb weggegeven, een tijdschriften pakket waarin ik nog lekker aan het lezen ben, een waardebon waarvan ik een mooie broek voor Lianno ga kopen, een muursticker van een paard voor op de nieuwe kamer van Lianno en ik won ook biosscoopkaartjes en de buurvrouw gaat nu lekker avondje uit en tot slot won ik nog een game voor op mijn mobiel en die krijg ik niet echt aan de praat.
Uiteraard toen de zon heerlijk scheen een rondje in de tuin gehobbeld, de krokussen komen boven erg mooi paars en wit, daarna wezen stemmen (PvdA nummer 8 om precies te zijn) heerlijk door de zon en toch was het eigenlijk wel koud, maar de lente komt eraan dat is te zien aan alle bomen en planten.
Verder gaat het met alle dieren goed, huisje redelijk op orde nog ondanks alle dozen en ingepakte spullen, ik doe wat ik kan en meer doen we niet.
De buurman heeft weer geholpen door spullen naar de stort te brengen en dat geeft weer meer ruimte in de voorschuur.
Lianno gebeld die moet weer even wennen aan alle drukte op de woongroep en school en school is weer verhuisd dus alles is weer anders en dat is lastig voor hem.
Lianno maakt het verder goed en telt af en zegt dan ik moet nog even volhouden en dan kom ik bij jullie gelukkig, hij heeft ook zin in de verhuizing en als alles goed gaat is het de volgende vakantie dat hij er is rond en wonen we op het nieuwe adres.
Mijn dagen zijn dus erg hetzelfde zitten, slapen, huisje, prijsvragen, dieren, post, mail, twitter, facebook, pijn, moe, misselijk, onrust.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.