Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25feb/110

Ik ben een kostenpost en blijkbaar niet langer welkom in mijn vaderland Nederland!

Vrijdag 25 Februari
Vroeg op zoals gewoonlijk, Johannes werkte thuis en Sjoerd kwam de boel lekker doen.
Lianno en ik verzorgden de dieren daarna ging hij lekker knutselen voor buurman Herris, want die wordt 65 jaar.
Bij de lunch lekker gebakken ei met brood, Lianno wilde de eitjes van Opa zijn kippen proeven en vond ze heerlijk, wel een beetje klein, maar dat is logisch zijn krielkippen.
In de middag speelde hij bij vriendinnetje uit de buurt, ik deed weer veel aan het forum en vulde weer eens veel acties in en nu maar duimen dat we weer leuke prijsjes gaan winnen>
Ik heb vandaag een leuk boek gewonnen het is een boek over hoe onze denkwijze veranderd door internet, ben er erg benieuwd naar.
Na het avondeten was Lianno moe en wilde uit zichzelf naar bed, dus gebracht en wij hebben nog wat zitten kletsen en tv gekeken.
We keken naar actualiteiten en hoorde van de geheime wetsvoorstellen van de VVD en het gaat om voorstellen over de bijstandswet en die is ernstig, die plannen maken het leven voor mensen met uitkering bijna onmogelijk.
Daarnaast zijn er voorstellen die uitlekte voor jong gehandicapten en mensen met verstandelijke handicap ze willen nu grens van IQ wijzigen en dat is echt een ramp voor deze mensen, omdat IQ nu snel te hoog is en ze geen hulp kunnen krijgen.
|In mijn ogen is dit geheime voorstel van de VVD een poging om de zwakkere in de samenleving echt uit te roeien!
Ik ga dus stemmen op de oppositie want VVD, CDA en PVV mogen geen meerderheid in de eerste kamer krijgen, dat wordt de ondergang van sociaal Nederland.
Als de CDA ooit zou instemmen met deze plannen dan dienen ze toch een andere Bijbel te hebben dan ik, want ik heb geleerd dat je de zwakkere helpt en klaar staat voor elkaar en dit is precies het tegenovergestelde, mes in de rug bij hen die het al zwaar hebben.
Ik krijg het gevoel dat met deze regering alleen nog maar miljonairs welkom zijn in dit land de rest is overbodig en een kostenpost en die moeten opgeruimd worden!
Goed ik ga me niet druk maken men luistert toch niet meer naar mensen zoals ik, ik ben een kostenpost en blijkbaar niet langer welkom in mijn vaderland, het is niet anders.
Ouderen, gehandicapten, chronisch zieken en werklozen...niet welkom, te duur!
Meneer de minister president weltrusten, slaap lekker.........

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.