Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24feb/110

De dagen vliegen aan me voorbij

Donderdag 24 februari
Vandaag ging Johannes uit bed en naar Amsterdam ik bleef nog even liggen tot Lianno wakker was, samen aan het ontbijt.
Buiten is het koud en hier en daar zie ik nog restje sneeuw van gisteren en vannacht, ik wacht met smart op de lente.
In de ochtend bleef Lianno boven op zijn kamer speelde met van alles en nog wat en heeft geknutseld.
In de middag heeft hij alle Stuart Little films gezien, hij vond het geweldig, ondertussen haalde ik weer veel werk in op het forum.
Dieren verzorgd, huisje gedaan en de dag was zo weer om, we aten alle drie wat anders bij avondeten, Johannes champignonsoep, Lianno lasagne en ik groente/kippensoep.
Nienke belde nog even om bij te kletsen en te plannen wanneer ze komt helpen met de verhuizing, ze moet namelijk wel regelen dat er oppas is voor haar zoontje Ilja, maar als het goed is komt ze in het begin meteen een paar dagen lekker gezellig.
Lianno had belmoment met zijn moeder en daarna ging hij douchen en later zijn bed in.
Johannes moest nog wat werk afmaken en ik keek lekker naar mijn soaps en actualiteiten, daar gaat het nu vooral om de verkiezingen van woensdag 2 maart.
Geert Wilders had ook weer een leuke opmerking, hij is namelijk van mening dat er nooit democratie kan zijn in het Midden-Oosten zolang de Islam er is, dus die moet weg, tja ik denk dan meteen goh bij de PVV is ook geen democratie mogelijk zolang Geert Wilders er is dus die moet weg……maar ach dat is maar mijn mening.
Het is weer voorbij deze leuke donderdag en op naar vrijdag, de week vliegt voorbij na dit weekend zit Lianno zijn vakantie er al weer op.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.