Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23feb/110

Leuke verjaardag bij moeders en infuus

Woensdag 23 Februari
Vanmorgen stonden we om 7 uur op en Lianno heb ik om half 8 wakker gemaakt, het was tijd om ons aan te kleden en ontbijt te eten.
Na het ontbijt alle spullen bij elkaar gezocht en op weg naar mijn moeder en Loes, we belden bij Loes aan en daar was haar dochter Pietje al.
Mijn moeder ging in de woning van Loes en wij versierden mooi haar woning met ballonnen en leuke zelfgemaakt pandabeer slingers, mijn moeder is gek op pandaberen.
Toen alles versierd was even de boodschappen weggeruimd en toen kwam mijn moeder weer terug, ze vond het leuk de slingers en versiering.
Al snel kwamen tante Miek, Nienke en Ilja erbij en later ook Twil en toen hadden we een hele leuke club, we hebben gezellig gezongen en ze kreeg een mooie digitale camera van ons allemaal en daar is ze super blij mee.
Hier even wat leuke foto’s van vandaag en ja de jarige staat op een stoel, zo hebben we voor haar gezongen en kreeg ze haar cadeau.

PICT0005 PICT0010 PICT0004PICT0014 PICT0015 PICT0016PICT0023 PICT0025
Omdat ik ook vandaag infuus@home had, moest ik om half 2 weer naar huis en Lianno wilde graag blijven bij zijn achterneefje Ilja, het mocht en hij zou ook blijven eten en dan bracht Petra hem thuis op weg naar het station.
Wij gingen naar huis en ik had infuus en tijdens infuus kwam Twil even hallo zeggen en toen we bijna klaar waren kwam Lianno thuis, netjes gebracht door Petra die meteen door ging naar het station.
Lianno was heel erg moe en wilde meteen naar bed en dat was prima, hij zal morgen dan douchen dus wassen, poetsen en Johannes bracht hem op bed.
Na het infuus heb ik even soap gekeken en zitten bijkomen, prikken ging weer een keer slecht end aar kan mijn prikker niets aan doen is gewoon feit eens in de zoveel tijd gaat het even minder en dat was vandaag, nou gaat het weer heel lang wel goed.
Maar neemt niet weg dat ik een behoorlijke zere voet heb, maar ach dat is morgen wel minder….Hopelijk de sneeuw ook die nu weer valt er ligt al een paar millimeter buiten.
Ik wil geen sneeuw meer ik wil zon, warmte …..maar goed het is pas februari.
Het was een zeer leuke dag en ook vermoeiend dus ik duik snel onder de douche en dan mijn lekkere warme bedje in

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.