Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22feb/110

Stemmen is een recht, denk eraan als je naar de beelden op het nieuws kijkt en laat je stem niet verloren gaan 2 maart!

Dinsdag 22 Februari
Vanmorgenmooi op tijd opgestaan, Lianno sliep nog endaarna ontbijt voor de mannen ik moest nuchter zijn voor bloedonderzoek.
Sjoerd kwam en zou de boel doen en paste tegelijk op Lianno die lekker naar de film Iep! zou kijken en wij zijn naar de medische keuring gegaan.
De keuring verliep prima mijn urine was goed, bloeddruk perfect en de rest was ook prima, na deze keuring moest ik even naar het lab om bloed te laten prikken.
Het werd een flinke wandeling want we hadden de auto op de invalidenparkeerplaats gezet en dat is naast de ingang, helaas is deze dus buiten werking en moesten we doorlopen naar de hoofdingang, binnen eerst een patiënten pas laten maken en je wordt dan met een webcam op de foto gezet die weer direct op je pas wordt gedrukt, handige techniek.
Goed toen weer hele lange gang door tot de hoogte van onze auto en dan met lift omhoog voor lab, prikken en snel weer heel die weg terug gelopen en toen kwamen we Dien (vrouw Sjoerd) tegen ze kwam bij de kaakchirurg vandaan.
Naar huis en alles prima Sjoerd ging na wat kletsen en koffie kijken bij zijn vrouw en wij wensen haar sterkte is niet fijn zo’n behandeling.
Meteen maar gaan eten washalf 12 en ik was nog nuchter, maakte dus lunch en Lianno speelde daarna even op de wii en ging toen naar buiten om met zijn vriendjes te spelen.
Heel de middag bleef hij buiten spelen in het park en de speeltuin en rond 5 uur kwam hij vanzelf weer thuis.
In die tijd heb ik heerlijk veel inhaalwerk kunnen doen in ons prijsvragen forum, ben nog lang niet bij maar was heel fijn weer even mezelf er toe te zetten om heel veel te doen.
We aten en zijn toen naar de AH gegaan moesten even boodschappen doen en Lianno helemaal blij want zijn AH voetbalfoto stickers waren klaar.
Thuis gekomen ging Lianno douchen en bed in, Johannes moest nog wat voor zijn werk afmaken en ik keek lekker naar mijn soap.
Ik moet zeggen dat de dagen echt om vliegen momenteel, morgen is het alweer woensdag.
Ondertussen probeer ik het nieuws over Libië te volgen, het gaat erniet fijn aan toe daar, eerst Tunesië, Egypte en nu Libië en ook in andere landen komt men in opstand tegen de regimes en wil men democratie en vrijheden hebben.|
Ik hoop dat ze het zullen krijgen en dat het rustig zal worden en het geweld tegen de burgers stopt, wel is me duidelijk dat ik echt zal gaan stemmen op 2 maart geen idee op wie, maar ik zal mijn recht gebruiken.
Ik vind het erg dat er landen zijn waar mensen tot het uiterste moeten gaan om te krijgen wat wij al reeds hebben, dus ik hoop dat iedereen beseft hoe gelukkig we ons zelf zouden dienen te prijzen.
Nog nooit heb ik een stem verloren laten gaan, maar ik had nu twijfels of ik wel zou gaan, maar na het zien van de beelden 18 dagen lang in Egypte, de beelden van Tunesië en nu helemaal de berichten uit Libië kan je toch niet een stem die je gewoon zomaar hebt gekregen als recht verloren laten gaan ongeacht of je weet waarop je moet stemmen, of de uitslag je zal bevallen het is een recht en ik wil daar trots op zijn.
Dus als je echt neit kan geef je kaart door aan iemand die wel kan en gaat, we zullen zelf dienen duidelijk te maken dat we trots zijn op onze democratie en het serieus nemen en dat kan alleen als we massaal naar de stembus gaan op 2 maart!
Laten we met heel Nederland laten zien dat de mesnen in Libië en al die andere landen vechten voor iets wat echt de moeite waard is!
Zo en nu is de avond ook bijna om, ik ga snel douchen en mijn bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.