Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21feb/110

Met de Canta naar Bataviastad, dat is stressen!

Maandag 21 Februari
Zo om 7 uur ging de wekker en heerlijk geslapen, lange nacht en dat heeft me goed gedaan.
Lianno sliep nog en werd tegen half 8 wakker en toen was Johannes al naar Amsterdam.
Lianno bleef boven spelen tot een uur of 10 en toen vroeg ik of hij misschien wat wilde ontbijten, hij was druk met een knutselproject bezig voor Opa.
Na ontbijt ging hij verder en speelde op de Wii, ik heb de dieren verzorgd en huisje gedaan.
Ik heb een poosje in het forum hard gewerkt, opruimen, archiveren en netjes maken, geen tijd om in te vullen, maar dat vind ik niet erg.
Na een kleine lunch zijn we op weg gegaan, een Freak heeft een prijs gewonnen en die zou ik even ophalen bij Bataviastad, zij woont helemaal in Emmen, ze mailde de info en waar ik moest zijn.
Ik kom er nooit en wist dat er meerdere ingangen zijn, dus even gebeld en duidelijk parkeerhal 3 en naast de invalidenparkeerplaatsen rechts naar binnen en daar zit links de infobalie waar ik moet zijn.
Goed ik reed dus verkeerd op de rotonde, het bord stond raar dus zat ik bijna op de dijk naar Enkhuizen, draaien en terug en jawel daar is Batavia stad en toenparkeerdeel 3 en ook gevonden, o leuk slagboom hoop gedoe want ik kon er niet goed bij, toeterende auto achter me alsof ik dan langere armen krijg en sneller ben, helaas niet dus.
Uiteindelijk de deur open gedan en toen kwam ik er bij kaartje en boom opendus naar binnen vond de parkeerplaats, rollator eruit gehaald en lopen, blijk ik helemaal aan de verkeerde kant van dit dorp te zitten dus lopen maar…..het was erg koud maar ach een wandeling is ook wel goed.
Tijdens de wandeling zie ik mijn Canta weer staan en denk dat pfff had dus beter links naar binnen kunnen gaan scheelde heel wat lopen, maar okay we zijn er prijsin ontvangst genomen en gevraagd hoe het zit met die parkeerkaart, want ik had geen contant geld bij me…nou je kan pinnen gelukkig en na heel wat geklungel had ik betaald en meld de automaat dat het 13.009 uur is en mijn kaart geldig is tot 13.17 uur das kort dus hoog tempo terug naar de Canta en helemaal kapot rijden we dan eindelijk het terein af , dat grapje van nog geen half uur parkeren kost me gewoon 3 euro!
Na de slagboom stop ik de auto en moet even op adem komen, kramp in mijn been en boos ik had tenslotte gebeld en belde om uitleg en kreeg te horen dat zij anders om zat en vanuit haar oogpunt mij de uitleg gaf, slimmer krijg je de mensen niet hoor.
Goed dat was dus even iemand helpenbij Bataviastad en toen snel door naar mijn vader voor koffie.
Bij mijn vader kom ik erachter dat ik veel slimmer moet zijn, ik had gewoon het fietspad dat ik kruiste op moeten rijden, dat mag ik met de Canta en dan had ik zo bij hem de wijk in gereden zonder kosten en slagboom ellende.
Maar ik ben blijd at ik je heb kunnen helpen Maria en de broek komt er snel aan.
Goed informatie opgeslagen, want Lianno wil met zonnig weer graag nog een keer en dan weet ik dus hoe ik eruit kom zonder stress en hoge rekeningen.
Gezellig koffie gedronken met een koken, voetbalplaatjes zitten plakken en Lianno kreeg een leuke lego leger helikopter, niet eerder gezien en erg leuk ding hij heeft hem direct in elkaar gezet.
Verder heeft hij met oma de kippen verzorgd en kreeg ik een leuk koffie servies dat ik straks op oud tafeltje voor show neer ga zetten, bedankt daarvoor, het is een set wit met goudkleurig en hele leuke engeltjes erop.
Aan het eind van de middag zijn we weer op weg gegaan moest nog even langs de reptielwinkel om speciale dozen te kunnen lenen om de vissen straks te verhuizen en die kan ik dus gewoon ophalen, erg super en tevens nemen zij onze twee hele grote algeneters over dus die komen goed terecht.
Daarna naar huis en we waren half 5 thuis dus hele middag weggeweest, snel even die freak mailen dat ik haar prijs heb en dat ik hem z.s.m. post en toen aan het eten begonnen.
Johannes kwam op tijd en we aten gezellig en zaten heerlijk te kletsen, na het eten douchen voor Lianno en die ligt inmiddels op bed.
Ik ga nog even een uurtje voor de tv zitten en dan ook douchen en bed in, morgen medische keuring voor de verzekering, zal wel goed komen maar is wel spannend.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.