Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19feb/110

Lianno letterlijk ziek van snoep

Zaterdag 19 Februari
Vandaag vroeg op en lekker aan het ontbijt.
Lianno verzorgde de dieren en samen hebben de muizen verschoond.
Johannes en ik hebben samen de deuren gerold met verf, zal nog een tweede keer moeten.
Na de lunch kwam zijn moeder en haar vriend, ze waren verlaat omdat de bus tijden waren gewijzigd, dus hebben we het hele bezoek opgeschoven en ze gingen lekker naar Oma hondje om te gourmetten.
Ze kwamen 18.15 uur weer thuis en hadden het leuk gehad Lianno heeft lekker veel gesnoept en een leuke papegaai gekregen van plastic, heel irritant beest hij neemt op wat je zegt en herhaalt dat 2 keer en uiteraard vindt Lianno het een superleuk ding.
Lianno ging douchen en wij dronken even een kop koffie en toen werd Lianno door zijn moeder en haar vriend naar bed gebracht.
Nog heel even een kop koffie om warm te zijn en toen zijn ze naar het station gegaan op weg naar huis.
Niet veel later kwam Lianno uit bed overgeven, misselijk en lijkbleek en voelde zich heel ziek, opgeruimd en weer bed in na wat water en nog geen kwartier later weer overgeven, dus nu een emmer naast het bed gezet.
Inmiddels is het nu dus bijna half 4 als ik dit tik en slaapt hij eindelijk en duik ik ook zo mijn bed in, hij heeft erg veel overgegeven en ik heb hem gevraagd wat hij precies gesnoept had en dat was echt extreem veel dus dat verklaard een hoop.
Op zichzelf kan het geen kwaad als hij een keer veel meer snoept, maar nu had hij bitter, zoet en zuur door elkaar gegeten en in echt grote hoeveel heden als ik zijn verhaal hoor en dan wordt je dus echt ziek.
We zullen zien hoe hij zich morgen voelt, hij zal wel stuiteren heel de dag door al die suikers, maar goed dat zien we dan wel weer.
Ik ga nu snel mijn bed in ben erg moe en morgen zal Lianno wel gewone tijd wakker worden[/p]

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.